2777
2789
عنوان

حالم دیگه ازنی نی سایت به هم میخوره

568 بازدید | 40 پست

یهسوال پرسیدم یه نفرنیومدجواب بده ملت همیشه درصحنه های خیانتو ودعوا .اگه دین دارین هرکی اچ سی جی استفاده کرده بگه چندساعت بعد امپول واس پسراقدام کنم😣😖😖😖😖😭😩

اخه نمبدونم چیه من که جواب بدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز الان هوش مصنوعی بیشتر جوابه منم تاپیکام همینه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

ب خدا نمی‌دونم 

سرچ کن شاید قبلا تو تاپیک های دیگه جواب دادن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پول نتت رو بده به ویزیت یک دکتر سوالات تخصصیت رو بپرس فرضا یکی راهنمایی کنه یک درصد به ذهنت خطور نمی ...

دکتر لامصبم اصلادارو مارو نمیداد بهم ۵ ماهه پر نشده بودم به زور پروژسترون داد