2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رک حرفامو میزنم 

خواهد کسی خوشش بیاد یا خیر 

اهل کنایه نیستم 

به کسی هم اجازه نمیدم به من حرف بزنه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

+منو میشناسی؟

_جانورشناسی نخوندم

خیلی قدیمیه ولی یادمه اولین بار که شنیدم اینجوری بوودم یا خدااا یا ابلفضللللل چه باحال😐😐😐😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

در چه موضوعی مثلاً ؟

هر چی

جواب ادمای فضول و حسود

مثلا

یکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو نداره و بچه پسرمه

اونم گفته بچت بریزه پا گلدون ببینه بچه بهشمیده 

یه بنده خدایی از اقوام نزدیک رفت زن دوم گرفت من خیلی کفری بودم از دستش با افتخار هم جلو همه می گفت چند شب پیش گفت زن اصلا ستون خونس نباید بزاری خونه بی ستون باشه باید تند تند جای گذاری کنی گفتم شاید بین این جای گذاریت سقف بیاد رو سرت خراب بشه خیلی مطمین نباشه از این ستونا دیگه سکوت کرد 

هر چیجواب ادمای فضول و حسودمثلایکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو ند ...

خب اینی که عروس گفته خیلی بی ادبانه بوده واقعا

اگر میخوای تیکه بندازی هم باید مودب باشی ، اصلا هم کار سختی نیست 

بعضیا حاضر جواب بودن رو با بی ادبی اشتباه میگیرن 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اصلامن حقیرحقیر توکوروش کبیر

بعدیش ساکت میشی یابیام رودندونات پیانوبزنم

بعدی خفه شوتانبردمت زیررادیکال جزرت کنم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
هر چیجواب ادمای فضول و حسودمثلایکی گفت بچه دار شدم مادرشوهرم همش میگفت این بچه مال ماست ربطی ب تو ند ...

وایی 😂😂 ولی خب میتونست مادرشوهرشم ی چی بدتر بگه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

یه بنده خدایی از اقوام نزدیک رفت زن دوم گرفت من خیلی کفری بودم از دستش با افتخار هم جلو همه می گفت چ ...

ایول😂😃

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

یه بار یکی بهم گفت خوشگله جیگیرتو خام خام بخورم گفتم لا پاها بابامه برو بخور تاسیر شی گفت از خودت ما ...

باید اونجا میگفتی از نداشته هام مایه میزارم داشته هام آسیب نبینن😂