2777
2789
عنوان

زنگ زدم مشاور منشیش افاده ای بود

105 بازدید | 14 پست

گفتم امروز ۶ به بعد

با یه لحن تندی گفتتت ۶ به بعد اصلاااا

بعد منم گفتم من سرکارم نمیرسم موردمم حاده مهمه

گفت مراجعه کننده نمیتونه زنگ بزنه همون روزم ساعت تعیین کنه

منم عصبی شدم گفتم منم نمیتونممم کارمو ول کنم بیام ۵

گفتم یکشنبه خب

اطلاع میدم

گفت نه یکشنبه من کامللللل پرررره 

اگه میخای همین الان بگو قطعی

هفته دیگه خیلی شلوغیم

منم گفتم من الان نمیتونم قطعی بگم

هفته دیگه زنگ میزنم هروقت خالی بودین میام

ولی نمیرم پیشش 

زهرا امام تعریفشو شنیدم سر این برخورد منشی نمیرم

یه مشاور بگین تو تهرااان برای مشاورع قبل ازدواج 

توقع میره مشاور هم خودش هم منشیش صبور باشن با مراجعه کننده ها 

مگه دکتر با مریضش بدخلقی میکنه؟ کوتا میاد میدونه درد میکشه تو شرایط بدیه

سلام ! حالت چطوره ؟

کلا جایی و اللخصوص مرکز درمانی که بهتون احترام نمیذارن و خوش برخورد نیستن نرید.

حتی اگه گفتن طرف مسیح مقدسه و دم شفابخش داره.

این اداها برای اینه که نه کار رو درست انجام میدن و نه بعد از آسیب زدن به سلامتیتون پاسخگو هستن. حتی مطب شلوغی که باید مثل نونوایی تو صف بشینید هم نرین اونم نشونه مشکله.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعضی از این منشیها غول مرحله اولن فرقی نداره زیبایی درمانی جراحی سرطان باشه یعنی کلا غولن  و بی احساس، نمیفهمن‌شرایط طرف حاده شاید ی روز دیرتر شه اوضاع بدتر شه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کلا جایی و اللخصوص مرکز درمانی که بهتون احترام نمیذارن و خوش برخورد نیستن نرید.حتی اگه گفتن طرف مسیح ...

دقیقا منم چون شنیدم معروفه خاستم برم

ولی دنبال مشاور دیگه م

انگار کمه!

اینکه الان درست جواب ادمو نمیده پسفردا ب قول شما بدتر از اینه

سلام ! حالت چطوره ؟

من حامله بودم میخواستم سونو ان تی رو ببرم دکترم ببینه،همیشه میبردم بیمارستان ولی یهو گفتن کرونا شد و همه چیز بهم ریخت منم گفتم خوب میبرم مطب دکترم که خلوت تر باشه،زنگ زدم مطبش وقت بگیرم صحبت کرونا شد گفتم میشه واسه دکتر بفرستم رو واتساپ که دیگه نیام الان کروناس میترسم،گفت به جهنم که کروناس باید بیای اگه بچت ناقص بود دکتر بندازش چقدر شما زنا افاده دارید انگار کار خوبی کردید وای منو میگی اصلا خشک شدم حتی جوابشو ندادم فقط قطع کردم انقدر گریه کردم،با اینکه دکترم ماه بود ولی دیگه پیشش نرفتم چون بیمارستانی که میرفتم به خاطر کرونا دیگه نرفت مطبشم که این منشی بی شعورش بود اصلا روحی بهم میریختم،کلا دکترمو عوض کردم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من حامله بودم میخواستم سونو ان تی رو ببرم دکترم ببینه،همیشه میبردم بیمارستان ولی یهو گفتن کرونا شد و ...

واییییییی روانی بوده طرف؟؟؟؟؟

چیکار کردی مگه😐😐😐

مریض بوده طرف 

سلام ! حالت چطوره ؟