2777
2789
عنوان

چرا گردن نمیگیرید فیلر زدید 🤣

317 بازدید | 20 پست

یکی از فامیلامون اصلا چونه و لب نداشت 

دوتا خط صاف، دیروز مهمونی بودیم باهم 

لباشو روسی فیلر زده بود چونشو فیلر زده بود اومده بود پایین (لباش قشنگ شده بود ولی چونش خیلی غیر طبیعی سده بود) 

گفتم ملیکا چقدر خوشگل شدی کجا فیلر زدی 

گفتش وا منظورت چیه من همینجوری بودم 😐💔 فکر کردم داره شوخی میکنه والا ملت خر که نیستن 😐💔

گفتم باشه چیزی نگفتم خواستم بگم قشنگ شدی 

گفت چی میگی بابا مال خودمه 🗿

حالا همه میدونستن ژل زده ها 😐🤣

له همه همینو می گفت همه ام مسخرش میکردن 

جدا چشونه خب مگه فیلر بده، 😐🤣

حالم خیلی بده خیلی :) 

ژووون اسم کاربری

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال خودشه😁😁😁

مهم نباشه برات

به خودت بگو بمن چه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم