2777
2789

الان تازه رفتم ماه پنج میخوام سیسمونی نی نی مو اماده کنم بنطرتون از چی اول شروع کنم به خرید چه چیزایی الان بخرم چیارو بعدا  الان زوده به نظرتون 

به نظرم اول رنگ انتخاب کن مهمترین آیتم برای طراحی اتاق کودکه ،بعد وسایل بزرگش و مثل تخت و کمد و کالسکه بعد نسبت به اونا تزییناتشو پرده و لوستر و فرش

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه ستل جدید بشه و. همه چی گرون تر. بشه به نظرم تیکه های گنده اش رو بخر. مثل تخت و. کمد. ست کالسکه نخصوصا اگر. میخوای خارجی بخری تا سال نو میشه همه میزارن رو قیمت هاشون

اول یه لیست کامل سیسمونی بده برات چاپ کنن ‌بعد با حوصله و سر صبر بشین دونه دونه تیک بزن 

اونایی که واجب ان 

اونایی که بعدا هم میشه خرید 

اونایی که کلا نمیخوای بخری 

بعد شروع کن وسایل بزرگ رو تو نت سرچ و تحقیق کن که بنا به بودجه ت کدوم بهتر از همه س 

وسطام هربار رفتی بیرون خورده ریز بگیر 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ولی یه چیزی بهت بگم تا بچه به دنیا نیومده سیسمونیت رو بخر. بعد. که به دنیا بیاد. دیگه فایده نداره بی ...

من خونمونم خیلی کوچیکه شرمنده نی نیمم هیتم ولی چاره چیه نمیتونم کمد تخت بخرم فقط یه کمد کوچیک واسه وسایلاش

من خونمونم خیلی کوچیکه شرمنده نی نیمم هیتم ولی چاره چیه نمیتونم کمد تخت بخرم فقط یه کمد کوچیک واسه و ...

عزيزم اصلا لازم نيست حتما سرويس تخت و كمد بخري، يه تخت كنار مادر يا تخت و پارك بخر كه تا يكي دوسال حداقل روش ميخوابه، يه كمد جمع و جورم براي لباس و وسايل

ولي اول همين كمد و تختو بخر، بعدم خورده ريزا، مث لباس و حوله و پتو و... ميتوني تو يكي دو روز بخري

كالاسكه و كريرم هر روزي بري دنبالش همون روز ميخري و مياي