2777
2789
عنوان

اسهال

262 بازدید | 35 پست

بچه ها من وقتی استرس میگیرم یهو اسهال میشم میرینم تو شورتم با هر خنده ای که میکنم یا اینکه زود زود برم دسشویی به نظرتون طبیعیه؟ ینی اسهال کلا همینجوریه ؟

چه با جزئیات ممنونم ذهنم درگیر بود ببینم این کاربر توی سایت وقتی اسهال میشه کجا میرینه

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه با جزئیات ممنونم ذهنم درگیر بود ببینم این کاربر توی سایت وقتی اسهال میشه کجا میرینه

😂😂😂😂 ترکیدم ولی منم مثل اسی ام خیلی بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا اخه😔

با هر استرسی که میگیری اسهال میشی؟ بیین حجم استرست باید انقد بالا باشه که بهت ضربه جسمی بزنه

من خودم یه مدت انقد استرس داشتم که حالت تهوع و دلدرد میگرفتم معلومه طبیعی نیست

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱