2777
2789
شک نکن همینه . البته من میگم شوهر ولا غیر . غیر از شوهرم برام خرج کنه عارم میاد . اصلاااا ها . به ه ...

منم دوست پسر ندارم و نخواهم داشت 

بحثم شوهر بود 

بعضیا رو میبینم بیش از حد قانع آن توی زندگی واقعا حرصم میگیره 

اون مرد قدر این زنو می‌دونه که انقدر هواشو داره؟

عمرااا

طرف هنوز نه باره نه به داره میگه اینو میخوام اینو میخوام .. زشته بابا . همینه مردها اینقد اجازه توهی ...

من بحثم شوهر بود 

ولی داخل دوستی اگه طرف خرج کنه خیلی وابسته طرف میشن 

خیلیاشون برای همین زیادی خرج میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام یه داستانی تعریف میکنه میگه توی روستا ،یه خانواده از یه روستای دیگه دختر میگیرن واسه پسرشون پدر دختر که ادم خوبی بوده میگه ما هیچی نمیخوایم همین که دخترمون خوشبخت باشه کافیه موقع رفتن ،خانواده داماد باید از روی یه رودخونه رد میشدن پدر داماد میگه عروسو از اسب بیارید پایین لوازم رو بزارید بالا که خراب نشن و عروس رو داخل رودخونه میندازن ، پدر عروس میگه برگردید و مجبورشون میکنه برای عروس کلی هزینه کنن و مراسم بگیرن ،دفعه بعد موقع رد شدن از رودخونه پدر داماد میگه عروسو بزارید رو سرتون بیارید مبادا خیس بشه!

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
صد درصد مخصوصا تو این دور و زمونه که مردا پرنسس شدن

میدونی چرا جدیدا انقد اختلاف پیش اومده بین جنس زن و مرد .؟ مردا تا یچیزی میشه میگن ذات دختر زنا تا ی چیزی میشه میگن ذات مرد ؟

تنها دلیلش وجود شما هاهست ک انقد بین دوجنس تفرقه میندازی .داداش من در ماه ۳ روز میاد خونه کلش سرکاره ک بتونه ی زندگیه عادی فراهم کنه ازین ورم اون یکی داداشم میره سربازی از فشار زیاد افسرده شده .البته فقط شما نیستی و مرد هایی هم هستن ک فاز سیگما برمیدارن و هرچیزی میشه ذات زن فلانه و فلان نمیدونم زن فقط ی وسیلست و فقط بدرد....

حداقل میگفتی بعضیا هم مشکلی نداشت چون پدر و برادر خودتم ی مردن 

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

والا من نمیدونم شما چطوری هستید ولی من خودم شعورم اجازه نمیده ک از پسر مردم پول بگیرم ک نیازهامو برطرف کنم سعی میکنم خودم برم سرکار و مستقل شم یا از خانوادم کمک بگیرم 

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

من بحثم شوهر بود ولی داخل دوستی اگه طرف خرج کنه خیلی وابسته طرف میشن خیلیاشون برای همین زیادی خرج می ...

بله شوهر شکی درش نیست باید خرج کنه بایدی بایدی هست . اون وابستگی هم ببخشید تقصیر خود دخترهاست عزیز من یا برو خودت کار کن که به خاطر خرجش ادامه ندیدی یا عرضه یا شرایط کار نداری بشین سر جات . توقع بیجا نداشته باش . شما ببین خودت داری میگی خرج میکنه که وابسته کنه . این افتضاحه برای یه زن . من خودم زنم که دارم اینقد واضح و پوست کنده میگم اینجوری دور از جون هر کی هرچی بچینه اینم دنبالش میره. مثل دور از جون گربه ها . بخدا به همین زشتی هست . نمیدونم چی تو مخ این دخترها میگدره

میدونی چرا جدیدا انقد اختلاف پیش اومده بین جنس زن و مرد .؟ مردا تا یچیزی میشه میگن ذات دختر زنا تا ی ...

عزیز دل نود و نه درصد مردا قدر نشناس هستن .بودن و خواهند بود شاید داداش شما جزو اون یک در صدن

والا من نمیدونم شما چطوری هستید ولی من خودم شعورم اجازه نمیده ک از پسر مردم پول بگیرم ک نیازهامو برط ...

من پسر مردمو نگفتم 

من شوهر طرفو میگم

نیاز نیست 

دخترا کمبود دو تا پاستیل و نوتلا رو ندارن 

ولی طرف باید همین خرج کردنای کوچیک 

همین توجه های کوچیک رو به زنش داشته باشه 

کم نمی‌بینم زنایی که خیلی قانعن توی زندگی هیچی برای خودشون نمیخرن 

اون مرد عمرا قدر این زنو بدونه

بله شوهر شکی درش نیست باید خرج کنه بایدی بایدی هست . اون وابستگی هم ببخشید تقصیر خود دخترهاست عزیز م ...

بحث دوست دختر ادامه ندید لطفاً کاربریمو از دست میدم 

دیدم خانمهای متاهلی که یه ذره هم برای خودشون خرج نمیکنن 

اعصابم بهم ریخت

من پسر مردمو نگفتم من شوهر طرفو میگمنیاز نیست دخترا کمبود دو تا پاستیل و نوتلا رو ندارن ولی طرف باید ...

من منظورم دوست پسر و اینا بود 

وگرنه ک شوهر وظیفشه ک خرج زن رو بده ولی خب نه زنی ک همیشه درحال ولخرجی هست .مثلا خرج های مثل خرید لباس و اینا رو باید بده .وگرنه خوراکی چیه خدایی مگه اینم خرج حساب میشه

شاید مسخره باشه اما همین چیزای کوچیکه هم خیلی تاثیر داره

اگه همسرت باشه ک قطعا ولی خب مگه مردی هم هست ک خرج و خوراک و اینارو نده 

من فک کردم منظورتون از خرج طلا و آیفون باشه

اگه همسرت باشه ک قطعا ولی خب مگه مردی هم هست ک خرج و خوراک و اینارو نده من فک کردم منظورتون از خرج ط ...

بعضی خانما دیدم 

خیلی کم لباس خوب میپوشن 

کم رستوران میرن 

کلا بیش از حد هوای شوهرشونو دارن 

بعضی خانما دیدم خیلی کم لباس خوب میپوشن کم رستوران میرن کلا بیش از حد هوای شوهرشونو دارن

اونا دیگه واقعا بیشعورن ک وقتی حتی خرج خودشو طرف نمیتونه بده میره یکی دیگرو از خونه پدرش ک همه ی نیازاشو برطرف میکرد میاره و بدبختش میکنه