2777
2789
عنوان

بیاین نظرتون دربارش بگین

169 بازدید | 19 پست

دوستان من پشت کنکوریم سال های قبل پیرا پزشکی آوردم و نرفتم چیز دیگه ای می‌خوام تو خانوادم هم تحصیلات خیلی مهمه و باید قبول شم ظاهرم قبل کنکور خیلی زیبا بود و خوش اندام بودم ولی به خاطر کنکور ی ذره چاق شدم و خوب مثل سابق نیستم ولی کلی خاطر خواه دارم(تعریف و پز نیست😑) هرجوره داشتم دانشجوی پزشکی کارمند بانک خانواده ثروتمند و خواستگار بیکار خانواده داغون همه جوره  تو شهرستانم نزدیکمون یه پسره هست دانشجوی پزشکیه خیلی هم زرنگه نخبه پزشکیه قراره تابستون بره خارج از کشور المپیاد و اگه مدال بیاره مستقیم می‌ره تخصص دیگه تو دوره عمومی نمی‌مونه دوسال هم از درسش مونده

بقیشو میگم الان نمی‌خوام طولانی شه

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

خب

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بعد این پسره عاشق من شده تابستون پیجمو پیدا کرده بود و گفت که خیلی وقت دنبال راه ارتباطیم و اینا و خیلی مودبانه گفت میشه باهم در ارتباط باشیم منم گفتم که چون می‌خوام پشت بمونم نمی‌خوام فکرم درگیر شه و گفتم فعلا نمی‌خوام با کسی تو رابطه باشم و قبول کرد و گفت هر کمکی از دستم بر اومد بگو خیلی مشاور خوبیه و قبولی های عالی داشته

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این پسره یه چیزایی استوری میکرد و هی استوریای منو لایک اینا میکرد و هرچی در مورد علایق من بود دربارشون استوری میزاشت هر از گاهیم میومد درسی سوال میکرد وضع چطوره اینا

اگ قرار بر  ازدواج با این آقای دانشجوی پزشکیه . که ماشالله‌ نخبه هس اگ از هر لحاظ خوب  .و در خواست ازدواج داده .‌جواب بدین موقعیت خوب کم پیش میاد... میتونین خانواده خوب و آینده رخشانی داشته باشین ان‌شاءالله 

یکبار که اومد ببینه وضع چطوره من گفتم ک وضعم خوب نیست و اگه چیزی ک می‌خوام نیارم مهاجرت میکنم اینم خیلی ترسید و یه آیدی داد و گفت که دختره باهاش صحبت کن وضعت بهتر میشه بعدش این دخترا خیلی اومد گرم و صمیمی با من صحبت کردو و اینا و گفت ک اجازه هست سوال شخصی اینام بپرسم گفتم باشه شروع کرد در مورد ازدواجش اینا صحبت کردن و من از یه جایی فهمیدم پسره خودشه 

اگ قرار بر ازدواج با این آقای دانشجوی پزشکیه . که ماشالله‌ نخبه هس اگ از هر لحاظ خوب .و در خواست ا ...

بزار بقیشم بگم چند نفر تگ کنم بیان نظر بدن خیلی فکرم خرابه

آقا این در قالب دختره اومد و گفت ک اگه یکی خیلی دوست داشته باشه و همه کاراش بخاطر تو باشه و هرچی تو بگی انجام بده هر چند سال بخوای منتظرت بمونه و اینا در مورد همش نظرمو پرسید و من فهمیدم این عاشقمه شدید چون همش میگفتم همه کارارو بخاطر تو کرده بعد هی در مورد اینا بحث پیش اومد و من مجبور شدم با این اقاعه مشاوره درسی بردارم ولی شرط گذاشتم که حرف غیر درسی و رابطه ای غیر دانش آموزی نباشه اینم قبول کرد و واقعا داره کمکم می‌کنه از همه لحاظی همه جوره هست ولی ی مشکلی هست

این پسره فکر می‌کنه ک من قراره باهاش بعداً برم تو رابطه خیلی دلسردش کردم ولی اشتباه برداشت کرد و گفت تا ابد منتظر میمونه من این آقا رو خوب میشناسم وضع مالی چندان جالبی نداره خوانوادش فقیر نیستنااامعمولی یعنی من چون خواستگاری خیلی ثروتمند داشتم اینا کمتر از اونا هستن و حتی کمتر از خود ما و تنها تحصیل کردشونم اینه خیلی با افرادی و در حال حاضر در آمد خیلی خوبیم از مشاوره داره من ۲۰سالمه ایشون ۲۴سالشه  و یه جورایی بهم فهموند که تا دوسال آینده هم خونه تو جای خیلی خوب میخره هم واسه واشین خیلی خوبی ثبت نام کرده ولی خب از لحاظ اخلاقی که نگم همه چی عالی صبوررررررررر همه جوره هم ناز منو میخره

این آقاهه ظارهرش چندان خوب نیست البته فک کنم بیشترش بخاطر فشار درسیه چون خیلی میخونه خودشم شهر غریب دانشجوعهه پوستش تیرس و زیبایی خاصی هم ندارد خیلی هم لاغره ولی قدش خوبه ولی من خواستگاری خیلی زیبایی داشت با خونواده های خوب ولی خب حس میکنم اندازه این هیچکسی منو بخاطر خودم نمیخواد ولی ظاهر و خانوادش به دلم نیست خانوادش فقط به خاطر مالیی وگرنه آدمای خوبین 

حالا موندم چیکار کنم دلم دو به شکه ممکنه ظاهرش بهتر شده خودش ازم در قالب اون دختره پرسید ک قیافه برات خیلی مهمه بعدشم گفت ایشالله درست میشه من میترسم قبولش کنم و فامیل و آشنا بگن آخرش ببین کیو انتخاب کرد ولی این پسره تا چند سال آینده وضعش توپ میشه میشه نظرتون و بگین من دانشجوی پزشکی دیگه ای هم دارم ک خواستگارمه ولی اون اینقدر زرنگ نیست و خانوادش پولدارن و یه ذره هم مغروره اون به عنوان یه مرد خوبه از قیافه مالی هم ک خانواده تامین میکنن اخلاقشم خوبه ولی فعلا چیزی ندارم و داره درس میخونه

فقط میتونم بگم والاتوخوب ظاهرت چطوره اینقدعاشق وخواستگار داری؟؟

نمی‌دونم خودمم موندم متوسطم تقریبا وار نظر اخلاق میگن خوبم خانوادمم خوبه تقریبا بی حاشیه ام

ببخشین اگه زیادی طولانیه

سلام، قیافه اگ متوسط باشه ینی فقط زشت نباشه کافیه ،اخلاق خوب همه چیو جبران میکنه ،چون تو زندگی اخلاق حرف اولو میزنه ناراحتی یا بی حوصله یا مشکلی پیش اومده اونی ک اخلاق داره میتونه بحران رو مدیریت کنه 

اگر اخلاق خوبی داره و خونواده هم اصالت خوبی دارن بنظرم بیشتر بهش فک کن و اینکه الان وارد هیچ رابطه ای با جنس مخالف نشو چ درسی چ غیر درسی

فقط اینکه حواست باشه اگر برای ازدواجه و خواستگاره ببین میتونه خواسته های تورو براورده کنه؟ جشن عروسی و خونه و زندگی و اینا در شان خونوادت

اگه تا یکی دو سال دیگه واقعا میتونه بازم بیشترتر بهش فکر کن چون واقعا بحث مالی اذیت کنندست که حامی مالی نداشته باشه