2777
2789

الان خواب دیدم با مادرشوهرم وارد قبرستان شدیم 

شب بود 

اسکلت هایی که راه میرفتن دیدم داشتن رد میشدن از کنارمون ولی کاری به کاریمون نداشتم

کل قبرستون مه آلود بود 

مه زیادی گرفته‌بود زیاد چیزی‌نمیدیدم 

ی صدای عجیبی هم میومد مث فیلم ترسناکا دقیقا

بیاید تا بقیش بگم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مادرشوهرت نمی‌گفت عروس تو من اینجا کشوندی خیر نبینی پسر دسته گللللللللم ایوااااااای😂

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بیدار شدم دیدم دستم خواب رفته بچه ی سه ماهم رو‌دستم خوابه 

قدرت اینو نداشتم ک بچمو بذارم تو‌تختش

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

وقتی بیدار شدم دیدم دستم خواب رفته بچه ی سه ماهم رو‌دستم خوابه قدرت اینو نداشتم ک بچمو بذارم تو‌تختش

اولین بار خواب ترستاک میبینی؟؟

چهار قل و ایت الکرسی موقع خواب بخون

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

اولین بار خواب ترستاک میبینی؟؟چهار قل و ایت الکرسی موقع خواب بخون

خیلی وقت بود ندیده بودم حالم خوب نیس الان

خیلی وقت بود ندیده بودم حالم خوب نیس الان

چیزی نیست خیر ان شاء الله 

صدقه بده

منم زیاد خواب ترسناک می بینم

قتل و خون و زامبی تیراندازی و جنگ و...

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

چیزی نیست خیر ان شاء الله صدقه بدهمنم زیاد خواب ترسناک می بینمقتل و خون و زامبی تیراندازی و جنگ و...

شوهرمم بیدار کردم محلم نذاشت اصلا