2777
2789

بچه ها من دو سال پیش یه خواستگار داشتم که به صورت سنتی به هم معرفی شدیم 

وقتی همو دیدیم همو پسندیدیم و شروع به ارتباط کردیم تا اینکه آقا پسر که اسمش علی هست بهم گفت احساس میکنم مناسب هم نباشیم و رفت . من باورم نمیشد چون خیلی تمایل‌نشون داده بود ولی خب سپردم به خدا تا اینکه ۴ ماه بعدش بهم پیام داد که میخاد باهام حرف بزنه و وقتی جواب تلفنش دادم گفت به خاطر شرایط مالیش که بد بوده فکر کرده نمیتونه از پس رابطه بر بیاد و گفت اجازه میدی مجدد خواستکاری کنم و عقدمون طولانی کنیم تا من شرایطم بهتر بشه ؟ گفتم نه و بهش گفتم جوابم منفیه (وقتی باهاش حرف میزدم عصبانی بود و بهش گفتم اصلا نمیخام دیگه به هیچ دلیلی بهم پیام و زنگ بزنی) بهش گفتم باید بهم توضیح میدادی شرایط مالیت خوب نیس شاید قبول میکردم نه اینکه بری پس الانم برو . تا اینکه یکسال دیگه گذشت یک شب مامانم گفت مادر علی داره بهش زنگ میزنه و به مامانم گفتم جوابم منفیه مادر علی هم گفته بود اکه معذرت خواهی کنیم قبول میکنید مادر منم گفته بود نه دختر تو ذوقش خورده و میگه نه تا اینکه یه شب عموم بهم تماس گرفت (عموم همسایشون میشه) گفت مریم نمیخای بیشتر فکر کنی خیلی پسر خوبیه و خانواده ی خوبی هستن و گذشت کن اگه مهرش به دلت افتاده

چند روز فکر کردم و چون مهرش به دلم بود خودم بهش پیام دادم و باور نمیکرد برگشتم خلاصه رابطمون ۴ ماه به خوبی گذشت تا اینکه یه چیزی شد این وسط و جواب پیام و زنگم چند روزیه نمیده 

من یک ماهه که سر کار نمیرم و پرسنل آزمایشگاهم دلیل‌انصرافم از محل کارم این بود که خیلی فشار کارم بالا بود و میخاستم از اونجا بیام بیرون 

و به عای میگفتم من میخام از اونجا دربیام میگفت فکر کردی جاهای دیگه بهتره ؟ میگفتم آره اینجا سنگینه کارش تا اینکه نزدیک کارای عقدمون شدیم و من از ازمایشگاه در اومدم ولی به علی نگفتم چون اجساس کردم اگه بفهمه یهو ناراحت میشه و استرس میگیره که جالا من بیکار شدم (چون میدونه از بیکاری خوشم نمیاد)

توی تحقیقات مادرش فهمیده بوده من یک ماهه نمیرم سر کار و علی بهم زنگ زد و خیلی ناراحت بود که چرا من بهش نگفتم و الان چند روزه جواب پیامم نمیده و تماسام جواب نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها به نظرتون چی میشه ؟چرا جواب تماس و پیامم نمیده ؟ما محضر رزرو کردیم و تالار رزرو کردیم به نظرت ...

اینقدر حقیر و بدبختی با همچین ادمی ازدواج کنی؟؟؟

الان اینجوریه بعد ازدواج بیچارت میکنه

یاشاسین آذربایجان   
ازاولش چرت گفته بوده رفته دوراشو زده دیده کسی مثل تو ساده نیست برگشته نباید فرصت میدادی حماقت محض بو ...

به خدا چند بار گفتم نه و هی برمیگشتن و مادرش قسم خورد جایی نرفتن و اصلا قضیه دور زدن نبوده گفت به خدا به خاطر شرایط مالیش بوده و گفت حاضره دست رو قران بزاره . اون مسیله واسم نیست الان چرا جوابم نمیده ؟

به خدا چند بار گفتم نه و هی برمیگشتن و مادرش قسم خورد جایی نرفتن و اصلا قضیه دور زدن نبوده گفت به خد ...

چون اون بی پوله 

رو پولای سرکار رفتن تو حساب کرده بوده 

الانم نمیری 

زن بی پول نمیخاد 

فردا یحتمل خرج اونم باید بدی

یاشاسین آذربایجان