2777
2789
عنوان

با دو میلیارد سرمایه یه عمارت زیبایی بزنم تو شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست
یعنی میگی فروشگاه مواد غذایی سودش بیشتره

صد در صد ارایشگری فقط اعصاب خردیه من ک متنفر ظدم از این حرفه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

صد در صد ارایشگری فقط اعصاب خردیه من ک متنفر ظدم از این حرفه

تو چه لاینی بودی شما

خودت سالن داشتی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه لاینی بودی شماخودت سالن داشتی

من شینیون میکاپ اصلاح ابرو و کوتاهی دست خودم بود بقیه لاینامم اجاره بود

من واقعا توی اجاره ملکم میموندم البته اگه چند سال شاگردی کرده بودم و جایی کار کرده بودم مشتری داشتم شاید فرق میکرد

ولی اگه قصدتون جدیه و هدفتون سالن زیباییه توی یه لاین تخصصی و خیلی حرفه ای اموزش ببینین چند جا کار کنین معروف شین و سالن بزنین

همون شهر کوچیک ک سالن خوب نداره هم برا خودش ارایشگاه معروف قدیمی داره که مردم قبولش دارن 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من شینیون میکاپ اصلاح ابرو و کوتاهی دست خودم بود بقیه لاینامم اجاره بودمن واقعا توی اجاره ملکم میمون ...

آره آرایشگر خوب داره ولی سالن خوب نداره

من ۲۰۰ تومن برا میکاپ هزینه کردم ولی ولش کردم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️