2777
2789

خانوما من چندبار میکاپ رفتم آموزش ولی باردار شدم و ولش کردم الآن به نظرتون تو یه شهرستان که سالن زیبایی خوب نداره اگه یه سالن دو سه طبقه ی شیک خوشگل رهن کرایه بگیرم مثلا ۱ میلیاردو ۵۰۰ ماهانه کرایه هم بدم

۵۰۰ هم بدم به وسیله شیک تو شهری که سالن زیبایی عالی نداره و همه چی گرونه با قیمت ارزون تر از همه سالنا همه چیو شروع کنم میکاپ کار و ناخن کار و همه لاینارو استخدام کنم کارم میگیره یانه تبلیغات زیاد هم انجام بدم

شوهرم میگه اگه بدونم از پسش برمیایم تا ۲ میلیارد میذارم شوهرم کارش ساختو سازه خسته شده سودش زیاده ولی خسته شده

از ریسکش میترسم اگه نگیره دیگه مردنم بهتره

مدرک هم ندارم

الآن نمی تونم مثلا الآن برنامه ریزی کنم برا ۲ ۳ سال دیگه 

برا مدرک چیکار کنم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

خودم فقط مدیریت کنم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم برای سالن زدن باید مدرک داشته باشی

ندارم

واقعا میشه با دوتومن سالن شیک زد ؟ نمیدونم والا اگر بشه که عالیه ولی عزیزم خب اول از یه سالن کوچیک شروع کن ببین کارش چجوریه بعد گسترش بده دوست من خیلی هم ثروتمندو اوکی بودن اول یمدت رفت شاگردی کرد بعد یه ارایشگاه خیلی لوکسو شیک زد البته نمیدونم درامدش چقدره ولی مشتریشو داره 

نه والا اول باید مدرک و تجربه داشته باشی و کم کم بزرگش کنی

من میخوام راه صدساله رو یه شبه برم

یعنی ازپسش بر نمیام

واقعا میشه با دوتومن سالن شیک زد ؟ نمیدونم والا اگر بشه که عالیه ولی عزیزم خب اول از یه سالن کوچیک ش ...

تو شهرستان آره

نه والا اول باید مدرک و تجربه داشته باشی و کم کم بزرگش کنی

من هیچ تجربه ای ندارم یعنی از پسش بر نمیام

به عنوان کسی که تجربه زمین خوردن توی ارایشگاه زدن دارم میگم نکن

معروف ترین سالن ها کم اوردن کسب و کارشون مثل قبل نیست تبلیغات اینستاشونو باور نکنین که همش شو آفه و اینکه شما خودت نه حرفه ای هستی نه مشتری داری

پولتو جای دیگه سرمایه گذاری کن توی نیاز مردم مثل موادغذایی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

به عنوان کسی که تجربه زمین خوردن توی ارایشگاه زدن دارم میگم نکنمعروف ترین سالن ها کم اوردن کسب و کار ...

یعنی میگی فروشگاه مواد غذایی سودش بیشتره