2777
2789

چرا میگن دکلره بده ،  دوام رنگ رو کم میکنه؟ واین که من موهام لخته و نرم حالت نمیگیره میخوام رنگ کنم  دکلره یکم زبرش نمیکنه؟  ضمنا این رنگ مو چه رنگیه به پوست سفید میاد یا نه ؟

دکلره اب نو رو خشک میکنه.نهایت سالی دوبار اونم باید اصولی انجام شه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

این رنگم ب چشمم عسلی دودی طلایی هستش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم موهام نرم ولخت بود يه كم وز شد دوست داشتم ولي نه اينكه بسوزه... دكلره بده برا اينكه مو اسيب ميبينه همش گره ميخوره همش رسيدگي لازم داره... اگرنه رنگ مو رو قشنگ تر ميكنه با دوام هم كاري نداره...اين رنگم اسمش نوك زبونمه يادم نمياد

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اتفاقا منم موهام نرم ولخت بود يه كم وز شد دوست داشتم ولي نه اينكه بسوزه... دكلره بده برا اينكه مو اس ...

ممنون از راهنماییت ... از نوک زبونت بیار رو کیبورد حل میش

من تا حالا موهامو رنگ نکردم میخوام رنگ کنم

زمینت چیه؟ مشکی ؟خرمایی؟بور؟؟؟

دکلره واس رنگای پایه بالا میزنن این رنگا رو مو طبیعی ک خرمایی یا بور باشه تقریبا  درمیاد

سلام تا حالا از آنتی دمیج فول کر استفاده کردی
اثراتشو تو کانالش بخون مشکلاتت حل میشه
کلمه hairclinik را در شبکه های اجتماعی جستجو کن
یا با شماره 09192256629 پی وی ارسال کن تا راهنمائیتون کنن