2777
2789
عنوان

یکی از همکارام همسرش خیانت کرد

667 بازدید | 16 پست

یه همکاری دارم البته نمیشه گفت همکار ما خیلی کوچکتر از ایشونیم ولی به هر حال.‌..

ایشون پنج سال قبل از این اتفاق همسرش خیانت می‌کنه می‌فهمه میخواد همون موقع طلاق بگیره همسرش میگه نه تو رو خدا دیگه نمیکنم فلان بهمان گریه زاری (یه پسرم دارن مرده هم واقعا طاقت دوری از پسرشو نداشته) ایشونم میاد میگه هر چی داری نداری باید بزنی به نامم اونم میزنع 

حالا چند وقت پیش زنه متوجه میشه مشکوک مبزنه 

یه روز ک می‌ره مطبش میببنه با منشی شرکت ریخته رو هم هیچی دیگه ایشونم دست بچه رو میگیره و می‌ره الآنم در حال طلاقه و به شدت پشیمون ک چرا همون اول نرفته 

💚🥃خلاصه می‌خوام بگم ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است.تنها چیزی ک گذشت عمر ایشون بود ک بد هم گذشت کنار آدم اشتباه هم گذشت.

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پشیمونی نداره اگه فرصت نمیداد هم پشیمون میشد که نکنه درست میشد و من نموندم. پسرش پنج سال بیشتر خانوا ...

خودشون چیزی از مال دنیا کم ندارن ک حسرت داشته های همسرشونو بخورن 

عمر و زمان هیچوقت با پول بر نمی گرده 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

سلام عزیزدلم ان شاءالله با توکل به خداجونمون حالت عالی باشه 

داخل یکی از تاپیکات گفته بودی بعد عقد فهمیدی ادم ازدواج نیستی و اگه برگردی عقب مجرد میمونی

میشه بپرسم چرا مجرد بودنو انتخاب میکردی؟