2777
2789
متاسفانه پزشک خوبم ندارم یا کن نمی‌شناسم

سلام عزیزم.من تاپیکای قبلتونو دیدم که دنبال دکتر و بیمارستان خوب برای زایمانتون بودین.چیشد بالاخره؟؟منم میخوام برم بیمارستان امام حسین یه عده میگن خوب یکی میگه بد.دکترمم فاطمهجودی که اونم هم تعریف میکنن هم انتقاد.شما چیکار کردین؟کجا رفتین؟

سلام عزیزم.من تاپیکای قبلتونو دیدم که دنبال دکتر و بیمارستان خوب برای زایمانتون بودین.چیشد بالاخره؟؟ ...

سلام من دکتر جودی بود دکتر خوبیه برای دختر دومم جودی بود ..اما جودی سر دختر دوم اومد ولی برای سومی نیومد ..البته قبلش هم شنیده بودم اگه مریض موقع شیفتش باشه نمیاد و برای من نیومد و منو سپرد به دکتر بخش البته که من بخاطر ورزش ها کارایی که انجام دادم انقد روند زایمان سریع شده بود که دکتر جودی میخواست بیاد بازم نمی‌رسید و طبیعتاً بازم دکتر بخش مجبور بود بچه رو بگیر ..دکتر که تو بیمارستان بچه رو گرفت چون جون بود بنظرم خیلی خوب بود و من بخیه نخوردم ازش راضی ام ...فقط مثل جودی مذهبی اینا نبود دیگه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.من تاپیکای قبلتونو دیدم که دنبال دکتر و بیمارستان خوب برای زایمانتون بودین.چیشد بالاخره؟؟ ...

اگه سزارین هستی که جودی حتما میاد ولی اگه طبیعی اگه تو شیفتش باشی میاد ولی شب اینا نمیاد ...

بیمارستان امام حسین مثل سابق نیست خیلی خیلی شلوغ ...انقد شلوغ که دیگه ماما و پرستارا واقعا خسته میشن و اخلاق ندارن ..

من اگه بخوام دوبار زایمان کنم راستش دیگه امام حسین نمیرم فقط یک خوبی داره اونم این که آن ای سیو نوزادان داره . دکتر فاطمه مسگر طوسی هم عالیه واقعا مهربونم و مثل مامان میمونه و برای زایمان ها هم میاد بالای سر مریض ..اگه دکتر خلوت هم بخوای سراغ دارم که هم با اخلاق هم حوصله داره هم خیلی مثل این قدیمی ها شلوغ نیست من به این نتیجه رسیدم برای زایمان پیش دکتری بری که کارش خوب باشه اما خیلی شلوغ و معروف نباشه بهتر بهت توجه میشه ...دکتر جودی ام خیلی خوبه اما خوب سنش. رفته بالا شب اینا نمیاد دیگه حالا بازم ازش بپرس .ولی بیمارستان امام حسین خیلی شلوغ شده بنظرم بیمارستان ارتش بری خلوت تر اگه هزینه کنی بیمارستان مادر یا پاستور هم بری که عالیه ..من دوستدارم اگه خدا بهم سلامتی بده و عمری ..و توفیق اگه باز باردار بشم یا مادر میرم یا پاستور

سلام من دکتر جودی بود دکتر خوبیه برای دختر دومم جودی بود ..اما جودی سر دختر دوم اومد ولی برای سومی ن ...

ممنون عزیزم.لطف کردی جواب دادی.

اسم اون دکتری که برا شما اومد چی بود؟

اگه سزارین هستی که جودی حتما میاد ولی اگه طبیعی اگه تو شیفتش باشی میاد ولی شب اینا نمیاد ...بیمارستا ...

منم طبیعیم عزیزم.

بیمارستان ارتش کجاس؟اسمش چیه؟اونو نمیدونی چقد هزینه ش؟

شما ماما همراه هم گرفتی تو امام حسین؟امام حسین چقد طبیعی براتون دراومد

منم طبیعیم عزیزم.بیمارستان ارتش کجاس؟اسمش چیه؟اونو نمیدونی چقد هزینه ش؟شما ماما همراه هم گرفتی تو ام ...

من انقد تو خونه ورزش کردم و یک سری کارا که تو تاپیک گفته بودم انجام دادم که دیگه به ماما همراه نرسیدم و سریع زایمان کردم اما ماما خیلی خوبه خودشون اگه بخوای و زمان داشته باشی میتونی بگی برات میگیرن ...

بیمارستان ارتش مثل امام حسین نیمه خصوصی ..بزن بیمارستان ارتش مشهد نمی‌دونم نوشته بیمارستان صدور وچند تخت خواب ارتش یک اسم خوب دیگه هم داره گمونم شمس الشموس ..

خیلی به نسبت امام حسین خلوت ..امکانات برای زایمان شبیه به هم تازه ارتش زایمان بیدردی از کمر داره ولی امام حسین ندارع...هزینه زایمان گمونم چهارتومن شد طبیعی ...امام حسین بی نهایت شلوغ اینش واقعا اذیتت می‌کنه 

منم طبیعیم عزیزم.بیمارستان ارتش کجاس؟اسمش چیه؟اونو نمیدونی چقد هزینه ش؟شما ماما همراه هم گرفتی تو ام ...

هزینه هاشون مثل هم ارتش تازه گمونم ارزونتر باشه بازم آمار بگیر ..ببین ارتش با ناجا فرق داره ها ..ناجا نری که اونم مثل امام حسین شلوغ ...ارتش هنوز کسی زیاد نمی‌شناسه مسیرشم خیلی سر راست و خلوت ..امام حسین خیلی مسیرش کج و شلوغ و پرترافیک 

ممنون قشنگم.خداخیرت بده😘

قربونت ..زایمان اولت ..الان ماه چندمی....فقط اگه میری ارتش برو‌بیمارستان بپرس چه دکترایی اونجا زایمان دارن و کدومشون متعهد بیاد بالاسرت بگو‌میخوام دکترم انتخاب کنم راهنماییم کنین ...بعد برو پیش همون دکتر تا نامه برای ارتش بهت بده ....

قربونت ..زایمان اولت ..الان ماه چندمی....فقط اگه میری ارتش برو‌بیمارستان بپرس چه دکترایی اونجا زایما ...

و از من به تو نصیحت ماه آخر حسابی ورزش و فعالیت سبک داشته باش روغن تراپی و شیاف کپسول گل مغربی عالیه 

سلام فاروج ک هیچی شوته اصلا 

قوچان یک بازار عشق اباد داره که تشو چند تا پاساژ هست خوبه به فاروج هم نزدیکه اگر دوست داری برو  یک سر بزن 

پاساژاشم اشنباه نکنم اسماشون زیتون و ماهان و تقیانه  

شیروانم ولش کن قوچان به روز تر از شیروانه .من خودم ساکن تهرانم ولی اصالتا خراسانی ام 

قربونت ..زایمان اولت ..الان ماه چندمی....فقط اگه میری ارتش برو‌بیمارستان بپرس چه دکترایی اونجا زایما ...

نه زایمان دوممه.الان هفته ۳۸.جودی امروز بهم نامه داد برا زایمان .شیافم بهم داد.گفتم برا زایمان میخوام بیام همینجا گفت اره خوبه اینجا.انقدر دیگه فک کردم دیونه شدم،شوهرم که دیگه میبینه انقد فکرمو مشغول کرده میگه ولش کن حتما همینجا خوبه که شلوغه برو.ولی خودم اروم و قرار ندارم .پیاده روی روزی نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه دارم..

نه زایمان دوممه.الان هفته ۳۸.جودی امروز بهم نامه داد برا زایمان .شیافم بهم داد.گفتم برا زایمان میخوا ...

امام حسین خوبه اما خوب دیگه خیلی زایشگاه وحشتناک شلوغ و اعصاب ندارن ..موقع درد باهات دعوا میکنن مثل سابق مهربونم نیستن ماماهاش من بااینکه خیلی خوب و صبور بودم و تازه تا رفتم نسیم ساعت بعد زاییدم اما خیلی باهام بد رفتاری کردن اصلا. اعصاب نداشتن ...ولی قبلاً خیلی ماماهاش مهربونم بودنت اونا همشون بازنشسته شدن این جدیدیا خیلی بداخلاق و بی حوصلن...فقط خانم خدماتی که کنارم بود و به ماما و پزشک کمک میکرد سنش بالا بود مهربون بود اما دختر ماما هاشون همه کم. سن و بد اخلاق و بی تجربه ..تازه من خون ریزی داشتم برای تست جریان خون که ببینم زیاد میاد یا نه گاز می‌زارن داخل رحم و بر میدارن ..ماماانقد سرش شلوغ و بود بی اعصاب گاز داخل من یادش رفته بود که پرستار بخش که اومد منو تحویل بگیره دید داخل رحمم گاز مونده اما برای خود زایمان اگه روز و توشیفت جودی درد بگیردت عالی خودش بیاد وگرنه شب نمیاد

نه زایمان دوممه.الان هفته ۳۸.جودی امروز بهم نامه داد برا زایمان .شیافم بهم داد.گفتم برا زایمان میخوا ...

بیمارستان پاستور یا بنت الهدی اینا نمیتونی بری ...من خودم اون موقع بیمه تکمیلی نداشتم بخاطر هزینش نرفتم وگرنه پاستور خوب بود شوهرم گفت برو اما دلم نیومد توهم خوب ورزش کن بعد دوش آب گرم برو کمر پهلو ها ..ناحیه بین واژن و باسن پرینه اسمش هست اونجاها رو با روغن زیتون ماساژ بده ..ورزش های که باعث میشه لگن باز بشه و نرم بشه برو از تو نت سرچ کن اونا خیلی خوب من انقد خوب بودم که بخیه هم نخوردم ..موقع زایمان لبات گاز بگیر و داد نزن ولی نفس عمیق بکش و اینکه زور و به رحم بده نه باباسن ..وقتایی که میگه زور بزن وقتایی که نمیگه نزن ...من دردام خونه کشیدم و اینکه یک کوچولو تخم شوید دم کردم خوردم اما تو نخور شاید برات بد باشه من همون خوردم خیلی زود دردم گرفت ..پله بالا پایین بری ام عالیه من رفتم کوهسنگی دوبار خخخولی تو این کارارو نکن ما خیره بودم واقعا