2777
2789

سلام ببخشیدچندسال پیش یه تبادل نظرگذاشتین برای خواهرزاده تون سوال پرسیده بودیدبچه بدنش داغه عرق میکنه کهیرجوش میزنه الان حالش چطوره بیماربودتوروخداجواب بدین دخترمم همینطوریه وخارش بدن داره ازمایش دادم معلوم نشده مشکلش شماچیکارکردین دخترم۵سالشه اون تایپ قفل بوداومدم این تایپ پیام گذاشتم 

سلام ببخشیدچندسال پیش یه تبادل نظرگذاشتین برای خواهرزاده تون سوال پرسیده بودیدبچه بدنش داغه عرق میکن ...

عزیزم سلام ببخشید من زیاد فعال نیستم اینجا... یادم نیس واقعا از اون تاپیک احتمالا زمان زیادی گذشته و امیدوارم تا ب الان هم سلامت کامل باشه بچه ی گلت 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سلام ببخشید من زیاد فعال نیستم اینجا... یادم نیس واقعا از اون تاپیک احتمالا زمان زیادی گذشته و ...

بازم ممنون جواب دادی دخترم حساسیت به فراورده گاوی مثل گوشت شیرایناونیزحساسیت به حبوبات داشت باحذف این موادهاحالش خوب شدخداروشکر