نمیدونم عزیزم از داروخانه گرفتم تو پک زایمان ش بود.
کلا شل و ول نپوشی داغون میشی تو بخیه سزارین داخلش هم پد بزرگ ازینا که پوشک بچه هست بزرگه داخل کهنه میذاشتن ازونا میزاری چون هم خون ریزی زیاده هم داغون میشی اولش چیزی بیاد رو بخیه
سلام، من اون تاپیکتون درباره تعیین جنسیت خوندم خیلی تعجب کردم، چطور اشتباه کردن. منم میخوام تعیین جن ...
سلام ببخشید من بعد زایمانم انقدر سرم شلوغ بود نتونستم بیام اینجا،اصلا یادم رفته بود.عزیزم اینکه میگن تعیین جنسیت ای وی اف۱۰۰٪هست دروغه درصد خطایی داره.جنین شناسشو نمیدونم ولی در کل مرکز منظمی نیست روز انتقالم به من گفتن ۱۲مرکز باش به دکترم گفته بودن۸مرکز باش ساعت۱۰زنگ زنگ که چرا نمیای دکترمو دم در گرفتم به زور بردمش اندازه صد سال استرس کشیدم روز انتقال.برا بچه اول نه گیر ندادن فقط به فکر پول بودن🤣دکترم مریم خسرو مهر بود.خیلی دکتر با سوادی بود و خیلی خوب توضیح میداد همه چیزو ولی سوال اضافه که میپرسیدی فرار میکرد همش در حال بدو بدو بود انرژی مثبت میداد خیلی و رفتارش ادمو مضترب میکرد در کل من بخوام باز ای وی اف کنم نه اون دکترو انتخاب میکنم نه اون مرکز.اما اینم بگم دکتر خسرو مهر درصد موفقیت ای وی افش در کل زیاد بوده به نسبت
سلام، من اون تاپیکتون درباره تعیین جنسیت خوندم خیلی تعجب کردم، چطور اشتباه کردن. منم میخوام تعیین جن ...
خب فدات شم هزینه تعیین جنسیت خودش۵۰شد
بعدم یه بار منفی شدم من هر بارش۸تا جنین تعیین جنسیت کردم هزینه پانکچر،تعیین جنسیت،انتقال،قرص،دارو،امپول،ویزیت و ....میری بهت میگن۱۹_۲۰تومن ولی وقتی انجام میدی قشنگرمیچلوننت