2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه توضیح بدید چیا دیدین و چه کمک هایی لازمه؟ 

عزیزم باور کن عمق فاجعه رو فقط باید اینجا ببینید. من در روستای کوئیک بودم کامل تخریب شده و ۱۵۰ نفر فوت کردن. بچه ای دیدم که عصبی شده بود. بچه ها کفش ندارن. اسباب بازی ندارن. زن ها عصبی شده و گاهی میخوان خودکشی کنن

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
عزیزم باور کن عمق فاجعه رو فقط باید اینجا ببینید. من در روستای کوئیک بودم کامل تخریب شده و ۱۵۰ نفر ف ...

شما می تونید مرکزی رو پیشنهاد بدید که کمک ها مستقیم به مردم برسه؟ چه گروهایی اونجا فعالن؟ من فقط نرگس کلباسی رو دیدم تو اینستاگرام که اونجا مونده و خیلی با برنامه کار می کنه

چه کمکهایی به مردم کردید؟ از کدوم شهر رفتید؟

من از کرج اومدم. اینجا تونستم به چندتا خانواده کمک نقدی کنم و برای بچه ها اسباب بازی خریدم اما کار اصلیم ساخت مسکن مطمئن هست برای مردم

شما می تونید مرکزی رو پیشنهاد بدید که کمک ها مستقیم به مردم برسه؟ چه گروهایی اونجا فعالن؟ من فقط نرگ ...

عزیزم خیرین زیادی اینجا فعال هستن

بله. کستیی که مستاجر بودن هنوز داخل چادر زندگی میکنن. 

آره متاسفم واسه این دولت و حکومت، بخشنامه شو دیدم که نوشته فقط به صاحبخونه ها کانکس بدن نه به مستاجرا. لعنت به کسایی که بی شعور و بی شایستگی مسئولیت دار شدن

اخه یعنی چی؟ براچی ب مستاجرا کانکس ندادن احمقا . مگه مستاجرها توی سرما با بقیه فرقی دارن و تحملشون ب ...

من با هاشون صحبت کردم.میگن به دلیل اینه که به یک خانواده دوبار کانکس ندن اما الان مستاجر نه زمین داره نه کانکس

خونه ها محکم بودن؟؟؟ یا که نه آجری گلی بودن؟؟

اسکلت بتن فلز و آجری بود اکثرا ۱۰۰ درصد خراب شدن و اونایی که موندن قابل زندگی نیستند