2777
2789

بچه ها حتما خونه شما هم بعضی مهمونا اومدن که واقع دیگه مهمون حساب نمیشن یه پا میزبان میشن برای خودشون😫😂  مثل این که خواهر شوهرم هر موقع میاد خونمون اول از همه باید بره سر یخچال ببینه چی داریم چی نداریم بعدشم اگه چیزی نباشه (حالانه چیزیا)میگه وای تو یخچالتونم که باد داره میره. خوب بگو به تو چه شاید وقت نکردم پرش کنم مگه باید همیشه توش پرو پیمون باشه😜. یا اینکه بعضیا پوشک بچشونو تو سطل اشغال بدون نایلون میزارن خوب بگو یه نایلون بهت بدیم بزار تو اون دستشویی بو گند میگیره😠 لطفا نگید مهمون حبیب خداست میدونم ولی باید یکم هم درک کنیم دیگه 😜ایا شمام از این مهمونا دارید بیایید بتعریفید.......... 

تعداد رای : 35
نظرسنجی
نداریم مهمون
8
22%
روم نمیشه بگم
2
5%
کلا رومخه
9
25%
تو هم بااین سوالت
16
45%
   (چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکی اومد خونمون بچش با دمپایی دسشویی اومده بود تو سالن خودشم رفته بود سر یخچال از خوراکی های مختلف میکشید توظرف بعدم آورد نشست خورد به منم گفت تو چه میزبانی هستی خودم باید از خودم پذیرایی کنم چاره ای نداشتم سرشو بزنم😠😠

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

یااین که بعضیا اصلا به بچشون هیچی نمی گن شکلات بر میداره همرو میماله به درودیوارو ومبل 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

من متنفرم ازینکه کسی بره رو تختم 😐 واقعا بدم میاد حس میکنم به قلمروام تجاوز شده 😁😁😁

یا اینکه مثلا پیش اومده مهمون سرزده اومده خونمون منم اتاقم بازار شام بود وقت نداشتم مرتب کنم درشو بستم که کسی نره ، بهد که مهمونا اومدن به بهونه دیدن سلیقه مون !😷 راه افتادن تو کل خونه با اینکه در اتاق من بسته بود با کمال پررویی بازش کردن رفتن تو 😐😐

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

گشتن داخل و زیر و بالای کمدا😐 بی اجازه وا کردن یخچال 😐 ورود بی اجازه به اتاق خواب همه اینارم به محض ورود به خونه انجام دادن۰ اونموقعها زبون نداشتم حرص میخوردم الان ببینم پدرشونودر میارم 😈😈 همه اش از بی فرهنگی خ!نواده فک کن بچه های کوچیکشون از خودشون بدترن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بچه اش پیف  کرده بود اومد تو سینک ما ک...ون بچشوشست عوق

نه  نگو

دیشب بچه مهمونمون امده بود وسط پذیرایی دقیقا ما همه دورش ..یه زورهاییی میزد بچه ...قرمز که نه سیاه میشد ..جالبه مادروپدرش اصلا عین خیالشون هم نبود 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من متنفرم ازینکه کسی بره رو تختم 😐 واقعا بدم میاد حس میکنم به قلمروام تجاوز شده 😁😁😁 یا اینکه مث ...

یه بار دیدیم یکیشون جفت پا واستاده رو تخت خواهرم برای اینکه میخواست ببینه روکمدش چی گذاشته زیر تشک به جایتخته صفحه آهنی بود تختو شکوند بیشعور😬😬😬

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یا اینکه براشون یه غذایی بپزی بچه ما اینو نمیخوره ما همش غذا از بیرون میگیریم