2777
2789

کسی هست که مکمل استفاده کنه برای بهتر شدن پوستش !؟ 

مکملی هست که واقعا راضی باشین ازش ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

میدونم میوه اثرداره وکلاژن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین ب 3 خیلی خوبه. چون نیاسینامید داره. ویال کلاژن هم خیلی خوبه بهتر از قرص و ساشه هست 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

شما قرص استفاده میکنید برای بهتر شدن پوستت ؟

نه والا کرم و صابون خریدم بی فایده بود.دوباره یه چی دیگه سفارش دادم هنوز نرسیده

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
کلاژن چه مارکی ؟

مارک یوروویتال خیلی خوبه. اطرافیانم میخورن خیلی تاثیر داره براشون. الن بیوتی هم خیلی خوبه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

مارک یوروویتال خیلی خوبه. اطرافیانم میخورن خیلی تاثیر داره براشون. الن بیوتی هم خیلی خوبه

مارک یوروویتال من کلاژنش خریدم هیچ تاثیری نداشت که 

چند سالتونه؟ قرص بود یا ساشه؟

کلاژن چه مارکی ؟

کوکو نات کلاژن انگلیسی بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

و اینکه روغن آرگان کلاژن ساز هست و روغن آووکادو 

کرم معجزه میگفتن والا معجزه هم نکرد.این سری یه بلاگر تبلیغ کرد اینستا منم خریدم

کرم معجزه رو اصلا نزن پوستت بدتر می‌کنه 

صورت لک میاره