asmashonm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1566 عنوان خانومایی که لیزر رفتین میشه راهنماییم کنید 71 بازدید | 6 پست من یه ساله دارم میرم ولی نمیوفته شارژ همه جام خوب جواب داده ولی دست و پاهام پرزی درمیان مشکل هورمونی هم ندارمنمیدونم چرا اینجوری شدم دیگه خستم از بس لیزر رفتم 1403/10/19 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
why_always_me عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2226 اسم دستگاهت چیهرولیه یا شاتیاگه رولیه خوب نیس برو شاتی
asmashonm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1566 اسم دستگاهت چیهرولیه یا شاتیاگه رولیه خوب نیس برو شاتی کندلا میرم بهترین دستگاهه کلافه شدم یه بار دستگاهمو عوض کردم یه بارم برا موهام قرص خوردم برا همینه فک کنم ولی اخه تا کی باید برم اونایی که میگن افتاده شارژ ینی کلا درنیومده مو یا پرزی درمیاد من کلا نمیدونم چه زمانی میوفته شارژ
why_always_me عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2226 کندلا میرم بهترین دستگاهه کلافه شدم یه بار دستگاهمو عوض کردم یه بارم برا موهام قرص خوردم برا همینه ف ... شارژ بعد ۸ تا ۱۲ جلسع متوالی بستگی به بدن داره ، شما بعد چند جلسه رفتین شارژ؟
asmashonm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1566 شارژ بعد ۸ تا ۱۲ جلسع متوالی بستگی به بدن داره ، شما بعد چند جلسه رفتین شارژ؟ ۹جلسه اینا رفتم بعدش گفتم خب دیگه ۲ماه یه بار برم دیدم نه موها دراومدن الانم نمیدونم باید چند جلسه برم فککنم باید برم متخصص پوست
why_always_me عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2226 ۹جلسه اینا رفتم بعدش گفتم خب دیگه ۲ماه یه بار برم دیدم نه موها دراومدن الانم نمیدونم باید چند جلسه ب ... پلی کیستیک نداری؟شاید باید دوباره ازمایش هورمونی انجام بدب
asmashonm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1566 پلی کیستیک نداری؟شاید باید دوباره ازمایش هورمونی انجام بدب نه ندارم ۳بار آزمایش دادم😂 نمیدونم کلا مشکل چیه بعضیا میگن طبیعیه موها پرزی درمیان بعضی قسمتا تا همیشه بعضیا میگن نه نباید دربیاد