2777
2789

دکتری نبوده که من بچه مو نبردم مغز و اعصاب و فیزیوتراپ .کاردرمان .گفتار درمان . متخصص گردن گوش حلق و بینی چشم پزشک یعنی من از درون و بیرون متلاشی از وقتی که یادمه همه ش میرفتم دکتر ...خدایا خسته شدم نزدیک دوساله فقط گفتار درمان میرم ۷ سالشه حرف زدنش اصلن خوب نیست اصلامثل همچنان نیست کل عمرم شده تمرین های مضخرف و بعد بعضی مادر میان از چیزای اینجا ناله میکنن که برا من خنده داره 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکت کنه عزیزم

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

ایشالا زود زود سلامتیشو به دست میاره و اصلا دیگه یاد این موقع ها نمیفتین🫶

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

عزیزم همسایه ای داریم مدتیه رفته شهرستان اون روز خانمش دیدم گفت مهاجرت کردین گفت چندماهه رفتیم مشهد . پسری داره دو ساله میگه اصلا حرف نمیزنه دو سه کلمه اون هم گنگ و مبهم . میگه بردیمش مشهد گفت به این قبیل بچه ها میگن بچه های دیجیتالی . میگه روزی ششصد تومان داده میگیره ولی الان خیلی خوب شده پسرم حرف میزنه. میگه گفته مطلقا جلوی چشمش تلویزیون . گوشی و... نباشه میگه ما کلا جمع کردیم همه وسایل دیجیتالی رو