الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعا نیازه بای بالا کابینت لامپی پرده ای نصب کنی من هی میبرمپایین مال صاحب خونه میارم از این ۶ پله ها بگیر قینتش هم زیاد نیست زیر ۲ تمن ولی واقعا نیاز خودم ی تمن دارم گفتم ی مقدار دیگ جم کنم سفارش بدم
من نخریدم من ۶ سال پیش جهاز خریدم نخریدم اون تایم ولی امسال که خونه خریدم به شدت نیاز پیدا کردیم برا خونه من دستم به کابینت های بالا نمیرسه مجبورم همش چهار پایه از این تا شوها چهار پله خریدم خیلی به کارم میاد
اگه توانش رو دارید که حتما بخرید خیلی لازمه من ندارم هی باید برم از همسایه بگیرم خوشم نمیاد الان یچیر همین سه ساااال شده پرده نشستم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚