2777
2789
عنوان

رمان خونها بيايين كمك

356 بازدید | 28 پست

سلام 

من ١٠سال پيش يه رمانى خوندم الان اسمش رو يادم ني 

بود اون زمان رمان ها بيشتر راجع به دخ فرارى ها بود

مثل الان همه خوشگل و بچه پولدار نبودن 

داستانش اين بود كه دختره از خونه فرار ميكنه 

ميره ميشه سوگلى يه پسره كه اون پسره تو كار مواد مخدره

بيشتر مهمونى و پارتى ميگرفتن

دختره هم موهاش و كوتاه پسرونه 

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان هاى الان رو همه بى مزه شدن  نصفه نيمه ولشون ميكنم  ولى قديمى ها قشنگ بودن چند بار م ...

گناهكار  فك كنم منظورته البته براي چهار پنج سال پيشه

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

منم همش رمان ترسناک و تخیلی دانلود میکنم این عشقولانه ها ک مضخرفن همشونم بینیاشون خدایی عمل کردس چشماشونم آبی موهاشونم تا پایین با سن😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

ک تهش مشخص میشد دختره مامور مخفی بوده و اینا؟؟؟ 

اسمش یادممم نیسسس

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

همش هم خونه اییه که دیدگه این بچه مچه هارو نسبت به ازدواج فانتزی میکنه .رمان خوب استخوون دار کم شده مثلا من خودم رمانای‌تم‌روانشناسی میپسندم 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

منم از رمان های جدیدی که نویسنده های نودو هشتیا مینویسن خوشم نمیاد خدایی همش مثل همه فقط اسم ها رو تغییر میدن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم همش رمان ترسناک و تخیلی دانلود میکنم این عشقولانه ها ک مضخرفن همشونم بینیاشون خدایی عمل کردس چشم ...

چی میخونی اسمشون چیه

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان