2777
2789

عزیزم فیلر بزن یا اگه دوست نداری کرم زیر چشم سینره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کردن عروق رو باز میکنه جریان تو خون بالا میاره. این باعث میشه قسمت های سیاه بدنت مخصوصا زیر چشمات از حالت سیاهی در بیان.

یکی از عوارض سیاهی زیر چشم هم خودارضاییه همچنین اگه زیر چشمت ژنتیکی سیاهه، کاری نمیشه کرد.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

ببین علت چی هست 

مشکلات داخلی و کبد بی خوابی استفاده زیاد از تلفن همراه و...

معمولاً فیلر تزریق میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من سیاه نیست گوددددِ

از بچگی گود بوده

فیلر نمیتونم بزنم نه اجازه‌شو دارم نه جرعتشوووو

بنظرتون چیکار‌کنممم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

خدارضایی چیههههه نه بابااا

به حرفش گوش نده چرت میگه 

عینکی هستی ؟

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

من سیاه نیست گوددددِاز بچگی گود بودهفیلر نمیتونم بزنم نه اجازه‌شو دارم نه جرعتشووووبنظرتون چیکار‌کنم ...

من خیییلییی دلم میخاد فیلر بزنم چون واقعا رو چهره ادم تاثییر میزاره این گودیه 

من خیییلییی دلم میخاد فیلر بزنم چون واقعا رو چهره ادم تاثییر میزاره این گودیه

تاثیر که داره خدایی

ولی جرعت فیلر زدن ندارم

عمه ام و خالم فیلر زدن برا خط خنده و اینا یه هفته بعد مثل قبل شدن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺