2777
2789
عنوان

اقداماتی در راستای ویروس HMPV

1094 بازدید | 58 پست

حتما بیرون میرید از ماسک استفاده کنید 

دستان خود را به طور مکرر بشورید 

سطوح خانه مثل (دستگیره های در ، کلید های برق ) تمیز کنید 

در خانه دستگاه بوخور روشن کنید 

پیاز بذارید داخل خونه

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیماری مثل آنفولانزا هست هر ساله هم تو چین میاد و میره خودتون رو نگران نکنید 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مردمو نترسونید ویروسی نیس همون سرماخوردگی شدیده

نترسونم یعنی احتیاط کردن ب خاطر جونشون ترسوندن ؟ سرماخوردگی شدید ؟ جالبه اگه اینجوری بود که تو میگفتی هیچ ویروسی تاحالا کشته نمیداد 

این بیماری مثل آنفولانزا هست هر ساله هم تو چین میاد و میره خودتون رو نگران نکنید

میدونی چند نفر بخاطر همین آنفولانزا مردن یا داخل آی سیو بستری هستند ؟

مردمو نترسونید ویروسی نیس همون سرماخوردگی شدیده

ولی سرماخوردگی ویروسه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

نترسونم یعنی احتیاط کردن ب خاطر جونشون ترسوندن ؟ سرماخوردگی شدید ؟ جالبه اگه اینجوری بود که تو میگفت ...

اصلا اینجور نیس خود استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه گفتن چین بخاطر این ویروس قرنطینه شده درصورتی ک اصلا اینجور نیس بله ی سرماخوردگی شدیده ما گرفتیم سختیش ی درصد کرونا هم نبود ی هفته ده روز هم دوره اشه

میدونی چند نفر بخاطر همین آنفولانزا مردن یا داخل آی سیو بستری هستند ؟

همین آنفولانزای ساده هم همینطوره 

ما خانوادگی گرفتیم 

مادربزرگم هم بستری شد تا حالش بهتر شه 

چیزی نیست که بگیم تازه اومده و تا قبل از این وجود نداشته 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

چجوری گرفتین؟صبح تلویزیون میگفت هنوز تو ایران موردی گزارش نشده فعلا تو چین شیوع پیدا کرده

سرچ کنید وارد ایران شده سخنگوی کمیسیون بهداشت اعلام کردند