2777
2789
عنوان

شده تو اوج نا امیدی به چیزی که بخواین برسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3291 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاااااقا من همه چیزم رو توی ناامیدی هام به دست آوردم

درست در لحظه ای که دیگه اصلا جاااااایی برای تلاش نبود و به این فکر کردم دیگه از دست من کاری بر نمیاد و فقط خداست که میتونه حلش کنه درست در لحظه ای که توی روح و ذهن و جانم واااقعا همه چیز رو رها کردم و از موضع خودم پایین اومدم و گفتم هرررر اتفاقی بیفته راااااضی ام و واااقعا راضی بودم به اون اتفاق هر چند تلللخ یا شیرین؛  اون مساله درست سر بزنگاه به بهترین و درست ترین شکلی که بااااید حل میشه

زندگی من به باریکی مو رسیده ولی پاره نشده چون مطمئنم خدا با منه و هررررر چی برام بخواد خیره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
فوق لیسانس شیمی هستم عزیزم 

چه عالی 👍🏻

ولی من میگم بیشتر ناکامی های زنذگیمون به دلیل اینه که یه خط فرضی تو ذهنمون میکشیم و اصلا حاضر نیستیم یه قدم اینور و اونورتر بریم 

فک میکنیم این یعنی از این شاخه به اون شاخه پریدن و یعنی هدر دادن زحمات گذشته 

و حال اینکه هیچچی بدتر از هدر دادن عمر نیست . 

خلاصه کلام یه لاین دیگه رو امتحان کن ، یه چیز دیگه ،  چه میدونم خیاطی ((( مثلا ))) یا بیزینس ((( مثلا ))) 

به نظر من مهم حرکت رو به جلو هست . نه درجا زدن برای به دست آوردن چیزایی که فکر میکنیم باید باشن

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اتفاااااقا من همه چیزم رو توی ناامیدی هام به دست آوردم درست در لحظه ای که دیگه اصلا جاااااایی برای ...

سلام. خوبی خانم. خیلی دنبالت گشتما.....با شغلت چه کردی؟ توی بیمارستان کار میکردی الان چکار میکنی؟ 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
 مرسی از دلگرمیتون 

دوستم منم برای کار امیدی نداشتم با اینکه تو بهترین دانشگاه با بهترین معدل بودم

یادمه نصف شبا قبل نماز صبح پا میشدم چون خابم خیلی کم بود بعد دعا و نماز و استغفار و اینا

یادمه بعضی وقتام.میگفتم خدایا کار پیدا کنم

بعدش رها میکردم..ینی منظورمه واس کار دعا و نماز نمیخوندم برا خدا میخوندم حالا یه دعای چند ثانیه ای ام میکردم

بعد چند ماه خدا برام معجزه کرد و جایی ک همیشه دوستش داشتم مشغول بکار شدم واقعا معجزه بود البته بعد چند سال از اونجا درامدم و جای دیگه ای رفتم

کاش برا ازدواجمم معجزه میشد

سلام. خوبی خانم. خیلی دنبالت گشتما.....با شغلت چه کردی؟ توی بیمارستان کار میکردی الان چکار میکنی؟&nb ...

سلام ممنون عزیزم والا با استعفام موافقت نشد نذاشتن ول کنم

رفتم پیش روانشناس و این صحبتا بالاخره هر جور بود موندگار شدم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بله عزیزم من تو اوج نا امیدی به خدا خیلی نزدیک شده بودم چون از بنده هاش زیاد ناامید بودم جز خدا کسی نبود که مشکلم و حل کنه.منم رو به سوی خداکردم و شب و روزم شده بود دعا.ولی با چشمای خودن دیدم مشکلم و حل کرد حالا هم باز فقط به خدا امید بستم خداوند انقدر بزرگ و مهربونه که تو اوج ناامیدیت اگه بهش نزدیک بشی خودش کمکت میکنه و میزاره به اون چیزی که میخوای برسی

اللهم صل علی محمد و ال محمد

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

آره من چند سال از زندگیم رو نا امید بودم. سال های سردی بود. الان می تونم بگم که نا امیدی یکی از بدترین اتفاقاییه که می تونه سر آدم بیاد. چون دیگه برای زندگی هیچ تلاشی نمی کنی و زود جا می ززنی .وقتیم تلاش نکنی نتیجه نمی گیری. من با فکر الانم اعتقاد دارم هر چیزی با تلاش درست و کافی می شه. ما یکی دو در رو که معمولا می زنیم زود خسته می شیم می گیم نشد. آیا ممکنه هیچ کاری برای شما توی این دنیای خدا نباشه. من همین الان در یکی از شرایط سخت زندگیم اومدم توی نی نی سایت و امیدوارم. زندگی همش تیره نیست. پاشو تلاش کن و اگر کافی نبود باز هم تلاشت رو بیشتر کن. هزاران راه توی زندگی هست.