2777
2789
عنوان

غمگین ترین لحظه زندگیت کی بودی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ٩و۴۵دقیقه ٢١ابان

وقتی همه جاتاریک شد مرگ حس کردم شوهرم خودش انداخت روم ومحکم بغلم کرد هنوزم گریه م میگیره بهش فکرمیکنم.کامل منتظرمرگ بودم نفس اخرم کشیدم گفتم تموم شد.منتظربودم زیرم خالی بشه بیفتیم طبقه پایین.

لحظه تلخ بعدی وقتی بود که بدون کفش وبااسترس اومدیم داخل کوچه تموم شهر تاریک دود قرمز وخاک بود رو آسمون  نفسم داشت بندمیومدازاینکه مادرم وداداشم وپدرم زنده هستن یا..هرچی زنگ میزدم نمیگرفت تا دوساعت.

خدا دی بسه

روزی که دوستم که با هم پانزده سال دوست بودیم پیام داد و گفت دیگه برام پیام نده و شوهرم گفته نمی خوام با هم در ارتباط باشید و خداحافظ انگار دنیا رو سرم خراب شد خیلی وابسته ش بودم من آخه خواهر هم ندارم الان هم چهار ماهه هیچ خبری ازش ندارم