2777
2789

سلام دوستان من بعد عکس رنگی متوجه شدم که جفت لوله هام بسته ست و اونجور که فهمیدم باید لاپاراسکوپی کنم خواهشا اونایی که بعد عمل باردار شدین بیاین بگین وایا احتمال داره منم بعد عمل باردار بشم ؟؟و هزینه ی عمل چقدر میشه؟؟

منم یک سال و نیم پیش تقریبا عمل کردم. ولی خوب لوله هام باز بود. مشکل شمارو نداشتم. من دکترم گرون میگیره همه چیو. ۶ ۷ تومن . ولی با دو سه تومنم من دیدم انجام دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو روز پيش عمل كردم، ١٠ تومن دادم و دكتر آصف جاه تهران

اگه امکانش هست مشکلتو بگو من آندومتریوز دارم اگر بتونم ازش وقت بگیرم احتمالا با آصف جاه لاپاراسکوپی کنم

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

من بیمارستان لاله بادکتر عباس افلاطونیان دوسال بعدازسقطم لاپاراکردم یه لولم بسته بود وباز نشو هشت ماه بعدش باردارشدم به لطف خداوند البته همسرم هم پنج ماه بعدازلاپارا دکتر تمید پویان رفتن کهدارو مصرف کردن و دوماه بعدمن باردارشدم الان هم به لطف خدا پسرم چهارسالشه و سالم و شیطونه

بیماذستان لاله بااینکه خصوصی بود ولی گرون نبود یکو دویست سال نودویک شد البته همون موقع دکتر کشاف هارملیون به بالامیگرفتن ،به نظرم اطلاعات خودتونو از مشکلات نازایی بالاببرین چون اگر اگاه نباشین دیر نتیجه میگیرین و دکتر خیلی مهمه اگرچه شانس هم میتونه دخیل باشه دررابطه بامن که معجزه بود

ببینید الان خیلیا مشکل ناباروری دارن ولی اونایی که پیگیرن نتیجه میگیرن من افراد زیادی رو میشناسم که دیریازود نتیجه گرفتن و بچه دارشدن به نظرم زن و شوهر هردوباید درمان بشن،اینم تجربیات من بود گفتم شاید امیدوارکننده باشه و کمکتون کنه