2777
2789
عنوان

دادن سفیده تخم مرغ به کودک زیر یک سال، مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 24564 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گلم دخترم مدام خوابو بیدار میشه روبروی درب داشگاه اصفهان توی خیابون داشگاه یه کوچس انگار زل ...

ممنون لطف کردی انشاالله برم پیشش نتیجه بگیرم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
ممنون لطف کردی انشاالله برم پیشش نتیجه بگیرم 

انشاالله گلم فقط از پستونک و شیشه بدش میاد اگر میدی اونجا بهش نده و حرفیم نزن

میگم یه مقدار رکه و ممکنه اگه چیزی باب میلش نباشه تند بشه

هر کاری که میگه رو انجام بده

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
انشاالله گلم فقط از پستونک و شیشه بدش میاد اگر میدی اونجا بهش نده و حرفیم نزن میگم یه مقدار رکه و م ...

ممنون شیر خودمو میدم شرمنده چندتا سوال

برا بچتون برنامه غذایی داده به همون ترتیب میدی بهش میخوره؟

همون جلسه اول برنامه غذایی میده ؟

مکمل چیزی میده؟

ویزیتش چقد ؟

معذرت اینقدر سوال پرسیدم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
 ممنون شیر خودمو میدم شرمنده چندتا سوال برا بچتون برنامه غذایی داده به همون ترتیب میدی بهش میخ ...

نه هزیز دلم چه حرفیه

از انتهای ماه 6 ماه به ماه برنامه غذایی میده

دختر من ماه 7 رو کلا نخورد بعدش دیگه تا الان هر باز که میدم فوقش دوتا قاشق مرباخوری بخوره

گفت طوری نیس اصرارش نکن اروم اروم یاد میگیره بخوره

ویزیتش 45 هس بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنه

مکملم که آد و آهن ایرانی همین

سوال دیگه ای بود درخدمتم گلم

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟