2777
2789
عنوان

ویروس جدید رو‌کسی گرفته

123 بازدید | 10 پست

دخترم تازه مریض شده و سرفه می‌کنه و ...

احتمالا پسرمم گرفته از شب سرفه هاش شروع شده 

کسی این مریضی رو گرفته ؟ 

دوره درمانش چقدره؟؟؟

ان مع العسر یسرا

من یه ماهو نیم پیش گرفتم هنوز خوب نشدم دخترمم گرفته بمیرم براش الهی دو سالشه انقد میترسم نکنه بمیره ی وقت تاپیک زدم بیا بخونش

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من امروز گرفتم😭😭😭😭🖤

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویروس جدید ک چه عرض کنم هر سال زمستونا همین برنامسدوره درمان یه هفتهمایعات گرم و مرکبات جوابگوعه شدی ...

دوتاشون گرفتن 

خودمم تازه سزارین کردم 

بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپره

خودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟؟؟

ان مع العسر یسرا
دوتاشون گرفتن خودمم تازه سزارین کردم بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپرهخودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟ ...

سعی کن رفت امدو کم کنی کسایی که میان دیدن بچرو بغل نکن و نبوسن اصلا خونه رو تهویه کن و شیر زیاد بهش بده خودتم چیزای مقوی بخور 

دوتاشون گرفتن خودمم تازه سزارین کردم بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپرهخودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟ ...

انشاالله که اتفاقی نمیفته

اما سعی کن خونه رو بخور بدی

یه قابلمه آب بذار رو گاز مدام بجوشه 

خونه ضدعفونی میشه

به بچهاتم مرتب داروهاشونو بده و قرص جوشان هم خوبه 

نذار به نوزاد نزدیک بشن

سعی کن رفت امدو کم کنی کسایی که میان دیدن بچرو بغل نکن و نبوسن اصلا خونه رو تهویه کن و شیر زیاد بهش ...

بچه های خودم گرفتن 

دوتا بچه هام گرفتن 

منم تازه عمل کردم و مادرمم تازه رفت خونش و تنها موندم 

نگران نوزادم خودم بجهنم

ان مع العسر یسرا