2777
2789
عنوان

😭😭😭 خدا هیچ کسو درمونده نکنه

164 بازدید | 15 پست

دیگه تحمل این دردا رو ندارم

وبا کوچیکترین چیز به هم دارم میریزم الانم برادرزاده ام ناراحتم کرده

به ۴ نفر نیاز دارم که تاپیک قبلیمو گزارش بزنند بخدا شناسایی میشم هرکی گزارش زد لایک کنه این تاپیکو براش صلوات میفرستم

برادر زاده ام خونه ی ماست وپدرومادرش هرکاری میکنند هم نمیره خونه شون

خونه ماهم برای مشق نوشتن وکلا کاراش خیلی اذیت میکنه وپشت گوش میندازه واصلا به حرف گوش نمیده

امسب هرچی گفتم بنویس ننوشت منم اعصابم خورد شد گفتم پس دفتراتو جمع کن فردا خودت جواب معلمتو بده من دیگه کاری ازدستم برنمیاد اونم جمع کرد برنامه ی فردا شو ورفت گرفت خوابید ولی میدونم صبح کلی اذیت میکنه برای مدرسه رفتن به نظرتون اشتباه کردم من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میاد خونه شما ؟

مشکلی با اومدنش ندارم ولی با حرف گوش نکردنش وبهونه های الکی گرفتنش چرا

چون ازبچگی خونه ی ما بزرگ شده

الانم پدردمادرش هرکاری میکنند نمیره خونه شون حتی ماهم بهش میگیم بره تمایل به رفتن نداره

نه خب ردش کن بره خونه خودشون بزار از معلمش بترسه

نمیره مشکلی هم باموندنش نداریم ولی خیلی داره اذیت میکنه برا مشق نوشتن ودرس خوندن

درسشم خوبه ها ولی تا بنویسه کلی اعصاب خوردی داریم

بچه جاری من اینطوری بود درسشو نگفتن بهش بدون درس رفت مدرسه آبروش رفت معلم دعوا کرد حالا زود مینویسع

هم دلم میسوزه کوچیک بشه بین دوستاش خودم اصلا دوست ندارم 

ولی معلمشم دعواش کنه فقط گریه میکنه طبق تجارب گذشته میگم اینو نمیدونم تاثیرداشته باشه یانه

بعضی وقتا حتی مشقاشم ننیبره به معلم نشون بده ودرتعجبم معلم چطور پیگیرش نمیشه با اینکه ازشم راضی هست

بچه جاری من اینطوری بود درسشو نگفتن بهش بدون درس رفت مدرسه آبروش رفت معلم دعوا کرد حالا زود مینویسع

میترسم فردا سرهمین مشق ننوشتن یه بامبول درست کنه ومدرسه نره

صبحا هم اینقدر دیر میجنبه راننده سرویشم امروز بش تذکر داده که اگه زود نیای من میرم

نگران فرداشم الان

میترسم فردا سرهمین مشق ننوشتن یه بامبول درست کنه ومدرسه نرهصبحا هم اینقدر دیر میجنبه راننده سرویشم ا ...

پدرمادرش چقد بیخیالن

کم کم مسئولیتشو از شونه خودت بردار. صبح بخاب بزار از سرویس جا بمونه. درسشو وقتی کوتاهی میکنه نگو بهش بزار بدون مشق بره. خونتون میمونه خب بمونه مادرش بیاد درسشو بگه بیدارش کنه صبح. یعنی چه دختر الان کسی حوصله بچه خودشو نداره 

زنداداشتم خوش بحالش شده ها

وقتی دوبار از سرویس جا بمونه و درسشو ننویسه بگی خودم کار دارم و فلان معلم یقه مامانشو میگیره ب تو ک کاری نداره خیلی شل کردیا 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
هم دلم میسوزه کوچیک بشه بین دوستاش خودم اصلا دوست ندارم ولی معلمشم دعواش کنه فقط گریه میکنه طبق تجار ...

فقط بگو مامانش کجاست😐

پدرمادرش چقد بیخیالنکم کم مسئولیتشو از شونه خودت بردار. صبح بخاب بزار از سرویس جا بمونه. درسشو وقتی ...

صبحا مامان وبابام تحویل سرویس میدنش امشب گفتم بهش فردا خودت جواب معلمتو میدی تا ببینم تاثیری داره یانه

صبحا مامان وبابام تحویل سرویس میدنش امشب گفتم بهش فردا خودت جواب معلمتو میدی تا ببینم تاثیری داره یا ...

دعوا نکنید نتیجه برعکس میده ولی اگ سیاست هم نکنید میشه اینجوری

هرچی گفت مجبورید قبول کنید ک اینم خوب نیست لوس میشه