☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه چیزایی یه تاثیراتی داره مثه کیسه نمکبزارین رو بخاری گرم شه و بزارین پایین شکمشبا روغنای گرم ماسا ...
همه این کارا رو کردیم اصلا هیچی به هیچی
امیدوارم بچه ماهم مثل پسر شما خود به خود خوب شه. خیلی سختههه خیلی
باید شبها بعد از ساعت ۸الی۹مایعات نخورن قبل از خواب مثانشون خالی بشه طول شب مادر صداشون کنن و ببرن دستشویی نزدیک اذان صبح معمولا این اتفاق می افته که حتما بچه بیدار بشه و دستشویی بره زحمت مادر زیاد میشه بهتره اینجور بچه ها توی تخته لبه دار بخوابم زیرشون یه لایه نایلون و روی اون پتو باشه که اگر با همه این احوالات اتفاقی افتاد مادر بتونه راحت تر پتو رو بشوره
باید شبها بعد از ساعت ۸الی۹مایعات نخورن قبل از خواب مثانشون خالی بشه طول شب مادر صداشون کنن و ببرن د ...
شبا سخته بخوای چند بار بیدارش کنی
حتی اگه دوبارم بیرون بره باز ممکنه جیش کنه متاسفانه