2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو ادب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 43 پست
هزار بار س این مسائل دعوا کردیم ولی قهر هیچوقت نرفتم اخه جاییم ندارم قهر برم واسه همین میگم فردا صب ...

بچه هات چی؟؟وظیفه نادرست چی میشه؟؟خاموش کنی بری هزار جور حرف و حدیث در بیارن پشت سرت؟؟؟

نه نیست..‌‌اما این طور زندگی با بی احترامی و حس بد نسبت به شوهرت فکر کنم سختتره...خودتان دوباره پیام ...

بابا لیاقتش همینه

من اگر میتونستم ی ثانیه هم اینو تحمل نمیکردم فقط بخاطر کنس بودنش وگرنه دیگه همه چیش خوبه

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات چی؟؟وظیفه نادرست چی میشه؟؟خاموش کنی بری هزار جور حرف و حدیث در بیارن پشت سرت؟؟؟

اینجا کسی منو نمیشناسه اصلا ک پشت سرم حرف بیاد میگم صب برم شب برگردم نمیدونم دلم میخواد ی زهر چشم ازش بگیرم بچهامم ببرم دردسر میشن تو این سرما

من صفر تت صد بچه هام با خودمه نمیدونم واقعا اصلا ی ساعتم دست این نموندن تا حالا

...

اینجا کسی منو نمیشناسه اصلا ک پشت سرم حرف بیاد میگم صب برم شب برگردم نمیدونم دلم میخواد ی زهر چشم از ...

عزیزم ...همین شوهرت نمیگه بچه ها رو گذاشتی صبح تا شب کجا رفتی؟؟؟؟فکر می‌کنی درمان میکنه؟؟فکر می‌کنی زهر چشم ازش میگیری مثلا؟؟؟؟

عزیزم ...همین شوهرت نمیگه بچه ها رو گذاشتی صبح تا شب کجا رفتی؟؟؟؟فکر می‌کنی درمان میکنه؟؟فکر می‌کنی ...

نمیدونم ولا چون هیچوقت قهر نرفتم خودش تمرگیده تو خونه فردا سرکار نمیره ولی بازم بهش اطمینان ندارم میترسم بخوابه دخترام پشت در بمونن درو باز نکنه چون وقتی خوابه انگار مرده

...

سلام ببخشید میدونم که اینجا نباید پیام بدم اما اون کابر قفل کردن تاپیک رو احساس کردم شاید منظور من باشم از کلام تون

خواستم بگم اگه تصورتون از من اینه یا کاری کردم که درموردم اینطوری فکر می‌کنید معذرت میخوام 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام ببخشید میدونم که اینجا نباید پیام بدم اما اون کابر قفل کردن تاپیک رو احساس کردم شاید منظور من ب ...

نه عزیزم اصلا منظورم شما نبودین لطفا اینجوری فکر نکنید

...