2777
2789
عنوان

برنامه های طلای رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 22 پست
بله عزیزمملی گلد زیر نظر بانک کارگشایی بانک ملی هستشبقیه اشم نمیدونم بگم معتبرن یا نهاما من خیلی وقت ...

سلام عزیزم خوبین

وام برآیند رو که توی گروه مدیریت نوشتین بدون ضامنه؟

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام عزیزم خوبینوام برآیند رو که توی گروه مدیریت نوشتین بدون ضامنه؟

سلام بله عزیزم

هیچی احتیاج نداره فقط باید پول باشه تو حسابتون.برای هر صدهزارتومنی که ۲۴ ساعت تو حسابتون باشه از۱۲ شب تا ۱۲ شب فردا بهتون یه سکه میده..بامجموع سکه ها میتونید از ده تا ۵۰ تومن وام برایند بگیرید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله عزیزمهیچی احتیاج نداره فقط باید پول باشه تو حسابتون.برای هر صدهزارتومنی که ۲۴ ساعت تو حسابت ...

ممنون عزیزم لطف کردین🌹🙏

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام برای تسویه زدن میلیوقتی تسویه میزنی پیام برات ارسال میشه که تسویه زدی؟ یا وقتی ینفر با لینکت وا ...

,نه پیام ارسال نمیشه فقط وقتی هدیه میگیری میفهمی کسی با لینکت ثبت نام کرده

پیامک تسویه ام فکر کنم نمیاد بعد جنگ میلی ام بهم ریخته

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد معرف این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۵ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد معرف این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۴۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .