بنظرم چون خیلی تغییرات اتفاق افتاده وگر نه الانشم کلی جوون خوب و دسته گل هست یکیش اینکه واسطه گری کم شده فامیلا و همسایه ها از هم دور شدن. توقع ها بالاست. و گرنه والا بزرگترای ما ک قدیم نه عروسی و خرید آنچنان داشتن و نه جهاز خاصی خیلی ساده تقریبا از کمی اونطرفتر از صفر شروع کردن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
زنی که کم داره پا میشه میاد محیط دخترانه به هر دختری میگه شماره بده بیام بگیرمت واسه پسرم بدون تحقیق ...
ادم نباید همین جوری به هرکسی شماره بده
ولی بعضیا ازدواج سنتی میخوان با دوستی دختر و پسر مخالفن
خیلی از ازدواج ها هم عشق اولشون نیست
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏