2777
2789
چند سالته مثلا چکار میکنن من خیلی اذیت شدم خونه پدری خونه شوهرمم اذیتم گاهی تایپک اخرم ببین

16 

مثلا به زور فرستادنم رشته ای که دوست ندارم و ازم انتظار صبح تا شب سر درس باشم 

یا مثلا تهدیدم میکنن که اگ معدلت کم شه کتابامو پاره میکنن و باید. کاراشونو بکنم انگار من خودم خواستم این رشترو...

ببخشید. ولی احساس میکنم که هویج یا برگ چغندری چیزی هستم که کلا جواب این سؤالم رو هیچ وقت نمیدین یا ف ...

شرمنده من ذهنم کمی خستس 

امروز مشغله کاری زیادی داشتم و‌کلان تمرکز ندارم 

این کاربری تعطیله ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما دردش ادمو کلافه می‌کنه....تموم استخونام تیر می‌کشه....بی حوصله و بی اعصاب میشم

هممممم 

باید به خودت سخت نگیری

تو این تایم بیشتر استراحت کنی گلم 

آبجوش زنجبیل و عسل یا نبات 

ست آبجوش دارچین عسل یا نبات درست کن 

دلتو ببند 

پاهاتو گرم نگه دار 

کنی بخواب جونم 

موسیقی گوش بده 

انشالله به زودی زود مامان بشی عزیزم

مرسی گلم

مامان هستم ولی برای دومی ۵ ساله منتظرم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ای خدا نمیشیه باهاشون حرف بزنی کدوم یکی بیشتر یه حرفات گوش میده به همون حرف بزن

نه تابستون به اندازه کافی التماسشون کردم دیگ درس نمیخونم تا اخراجم کنن برم هنرستان موسیقی یا سینما 

هممممم باید به خودت سخت نگیریتو این تایم بیشتر استراحت کنی گلم آبجوش زنجبیل و عسل یا نبات ست آبجوش د ...

ممنونم ازت مهربون❤️

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
وایی من هر شب سر معدم میسوزه کلافه شدم دیگه😖

عرق نعنا بخور 🥲🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عرق نعنا بخور 🥲🥲

میخورم فایده نداره🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اوخی ......انشالله بشی دوقلو

😂 یا خدا

دعام کن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲