2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

شما ژل لب انجام دادید؟

پیش کی رفتین؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

سلام

اگه بخوای بدون دغدغه بری سراغ یه دکتر که هم تکنیکش خوبه، هم از ژل‌های باکیفیت استفاده می‌کنه، من پیشنهاد می‌کنم بری پیش دکتر قزلباش.

کارش واقعاً دقیق و علمی‌ـه، نه از اوناییه که فقط حجم می‌زنن. فرم لب طبیعی درمیاد، نه شتری نه برجسته مصنوعی.

از همه بهتر اینکه قبل تزریق کلی مشاوره می‌ده تا مطمئن شی.

من که کاملاً راضی‌ام، خیلیا هم توی همین نی‌نی‌سایت ازش گفتن.

بوتاکس پیشانی و خط اخم، بوتاکس دور چشم و لیفت ابرو، تزریق ژل لب طبیعی و ژل گونه مدل نچرال، فیلر چانه و فرم‌دهی خط خنده — همه رو توی کلینیک زیبایی دکتر قزلباش تو کرمانشاه انجام دادم؛ واقعاً نتیجه‌ش دقیقاً همون چیزی شد که همیشه دنبالش بودم: طبیعی، بدون تورم و بدون حتی یک ذره کبودی یا عدم تقارن؛ من قبل از انتخاب کلی تحقیق کردم و اسم دکتر سعید قزلباش توی سرچ‌هام همش تکرار می‌شد؛ مخصوصاً وقتی تجربه بقیه رو تو فروم‌ها خوندم که از ژل لب، بوتاکس لیفت ابرو و فیلر چانه‌شون تعریف کرده بودن، مطمئن شدم انتخابم درسته؛ حالا توی این اکانت می‌خوام شفاف تجربه‌م از تزریق بوتاکس خط اخم، بوتاکس پیشانی، بوتاکس دور چشم، تزریق ژل لب، ژل گونه و زاویه‌سازی فک رو بنویسم تا کسی که مثل من دنبال کلینیک مطمئن تو کرمانشاهه، با آگاهی تصمیم بگیره؛ خودم با سرچ “کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه” توی گوگل به پیجش رسیدم و نمونه‌کاراشو دیدم؛ تو اینستا هم اگه بزنی Doctor.Ghezelbaash، پیجش میاد بالا و می‌تونی کامل ببینی که چه‌قدر کاراش تمیز و دقیقن؛ چیزی که برای من خیلی مهم بود، مشاوره دقیق قبل کار و اینکه پزشک واقعاً وقت گذاشت برای اینکه بدون اغراق، فرم لب و فک‌م کاملاً متناسب با صورتم دربیاد؛ نه اینکه فقط تزریق کنن و برن؛ اگه تو هم دنبال بوتاکس چشم‌گربه‌ای، ژل لب بدون عوارض، فیلر چانه برای زاویه‌سازی یا اصلاح خط خنده هستی، می‌تونی هر سوالی داری همینجا بپرسی چون من همه چیز رو از دید یه مراجعه‌کننده واقعی، بدون سانسور می‌نویسم؛ نه تبلیغه نه اغراق، فقط تجربه خودم از یه نتیجه عالی و طبیعی که توی کرمانشاه با خیال راحت به دست آوردم و الآنم واقعاً ازش راضیم؛ فقط پیشنهادم اینه قبل هر کاری نمونه‌کاراشو با دقت ببین، چون تنها چیزی که می‌تونه انتخاب درست رو تضمین کنه، همین دیدن نتایج واقعی روی چهره‌های واقعی مثل ماهاست، نه تبلیغات.

سلام دخترا

منم دنبال یه دکتر خوب واسه ژل لب تو کرمانشاه می‌گردم. یه سری جاها اسم یه کلینیک بالا بانک پارسیان توی میدان فردوسی اومده بود که می‌گفتن کارش تمیزه، ولی خودم هنوز نرفتم.

کسی تجربه داره از اونجا؟

فرم لبم نازکه، فقط می‌خوام طبیعی‌تر بشه نه حجم زیاد. اگه کسی ژل زده و راضیه لطفاً دقیق بگه پیش کی رفته 🙏

من کسی نیستم که بدون تحقیق کاری انجام بدم، مخصوصاً وقتی پای صورت و زیبایی وسطه؛ برای همین، وقتی می‌خواستم بوتاکس خط اخم، ژل لب طبیعی، بوتاکس پیشانی و دور چشم، ژل چانه، اصلاح خط خنده، لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک انجام بدم، روزها تحقیق کردم، ده‌ها نمونه‌کار دیدم، نظرات واقعی رو خوندم و با چندتا کلینیک تماس گرفتم؛ در نهایت فقط یه اسم بود که همه‌جا تکرار می‌شد: کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه؛ هم علمی‌ترین مشاوره رو گرفتم، هم صادق‌ترین برخورد رو دیدم؛ هیچ کلیشه‌ای وجود نداشت، فرم تزریق دقیقاً بر اساس آناتومی صورت من طراحی شد؛ از همون لحظه اول مشخص بود که این تیم پزشکی کاملاً به‌روز، باتجربه و بی‌نهایت متعهدن؛ بوتاکس‌ها هیچ افتادگی یا سنگینی نداشت، ژل لب روسی دقیقاً با فرم لبم تنظیم شد، چانه و فک بدون تورم زاویه گرفت و لیفت ابرو با نخ PDO بدون حتی یک خط کبودی انجام شد؛ هر بار به آینه نگاه می‌کنم، می‌فهمم انتخابم کاملاً درست بوده؛ اگه دنبال نمونه‌کار واقعی هستی، حتماً پیجشون رو ببین: instagram.com/Doctor.Ghezelbaash؛ هر سوالی داشتم، جواب گرفتم، حتی جزئیاتی مثل نوع ماده، تکنیک تزریق، یا مدت ماندگاری؛ برای اطلاعات کامل خدمات، مقاله‌های علمی و مشاوره اولیه، خودشون سایت رسمی هم دارن: ghezelbaash.ir؛ آدرس کلینیک و مسیریابی آنلاین هم دقیق و راحت روی گوگل‌مپ هست: doctor.ghezelbaash.ir؛ من اینجا تجربه‌مو کامل می‌نویسم تا شما مجبور نباشین راهی که من رفتم از صفر برید؛ زیبایی واقعی، تبلیغ نمی‌خواد، فقط یه انتخاب درست می‌خواد؛ برای من، این انتخاب «کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه» بود؛ اگر درگیر تصمیم‌گیری درباره بوتاکس، ژل لب، فیلر چانه، یا لیفت ابرو هستی، بدون تعارف همین‌جا سوال بپرس؛ نه فروشنده‌ام نه تبلیغ‌چی، فقط کسی‌ام که این مسیر رو با وسواس رفت و نتیجه‌اش رو با افتخار به اشتراک می‌ذاره.

سلام عزیزم

من همین ماه پیش ژل لب زدم، پیش دکتر سعید قزلباش توی کرمانشاه. خیلی راضی‌ام واقعاً.

لب‌هام نازک و بی‌فرم بودن، مدل روسی زدم بدون اینکه حجمش اغراق‌آمیز باشه.

همه می‌گن لبم فرم گرفته ولی اصلاً معلوم نیست ژل زدم!

نه کبودی داشتم نه درد خاص. دو روز اول فقط یه‌کم ورم که با کمپرس سرد حل شد.

به‌نظرم اگه دنبال دکتر مطمئن و تکنیک خوب تو کرمانشاهی، دکتر قزلباش انتخاب خیلی خوبیه

بوتاکس چشم روباهی، بوتاکس پیشانی و دور چشم، ژل لب روسی، فرم‌دهی چانه، تزریق فیلر خط خنده، لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک—همه این‌ها رو توی کرمانشاه فقط وقتی با خیال راحت انجام دادم که از تجربه و نمونه‌کارهای دکتر قزلباش مطمئن شدم؛ قبلش خیلی سرچ کرده بودم که بوتاکس خوب و بدون عارضه برای چشم‌گربه‌ای یا پیشونی کجا بزنم که طبیعی دربیاد و چهره‌م حالت مصنوعی نگیره؛ چند بار اسم کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه توی نظرات و تاپیک‌ها تکرار شده بود و همین باعث شد جدی‌تر دنبالش برم؛ حتی یکی از آشناها هم که ژل لب روسی و فیلر چونه زده بود، دقیقاً همین کلینیک رو معرفی کرد؛ خودمم وقتی “کلینیک دکتر قزلباش کرمانشاه” رو تو گوگل زدم، هم صفحه‌ش اومد، هم نقشه و مسیر و هم پیج اینستاگرامش که پر از نمونه‌کار واقعی بود؛ فکر کنم اگه تو اینستا هم اسمشو سرچ کنی، پیجش میاد (Doctor.Ghezelbaash)؛ تجربه شخصی من این بود که مشاوره‌ش خیلی دقیق و علمی بود و تکنیک‌هایی که برای لیفت ابرو یا زاویه‌سازی فک استفاده می‌کردن با چیزی که توی بقیه کلینیکا دیدم خیلی فرق داشت؛ نه عجله داشتن، نه فرم آماده، واقعاً صورت منو آنالیز کردن و بعد تزریق کردن؛ این پیج رو زدم که هر کسی مثل من دنبال زیبایی طبیعی و تزریق اصولی توی کرمانشاهه، بتونه با خوندن تجربه واقعی و بدون سانسور یه مراجعه‌کننده، راحت‌تر تصمیم بگیره؛ هر چی لازم باشه از تجربه‌م درباره ژل لب، فیلر گونه، بوتاکس پیشانی و خط اخم یا لیفت شقیقه با نخ می‌نویسم و اگه سوالی درباره روش‌ها، زمان ماندگاری، مشاوره یا نتیجه داشتی، می‌تونی همینجا ازم بپرسی؛ انتخاب درست از دید من یعنی دیدن نتیجه روی صورت‌های واقعی و صحبت با کسی که واقعاً اون خدمات رو گرفته، نه فقط خوندن تبلیغ؛ و از نظر من، کلینیک دکتر قزلباش توی کرمانشاه همون‌جاست که می‌شه بهش اعتماد کرد، مخصوصاً برای کسی که دنبال نتیجه حرفه‌ای بدون ریسک و فرم طبیعی باشه.

من پیش دکتر سعید قزلباش ژل لب زدم و واقعاً از فرم و نتیجه‌ش راضی‌ام.

مدل روسی کار می‌کنه ولی خیلی طبیعی درمیاد، شتری یا مصنوعی نیست.

کلینیک‌ش توی طبقه هفتم ساختمان فردوسی (بالای بانک پارسیان) ـه، خیلیا کرمانشاه اونو پیشنهاد می‌دن.

قبل از تزریق کامل مشاوره می‌ده و می‌گه کدوم مدل برای لب خودت مناسب‌تره.

اگه اولین بارته، از نظر من مطمئن‌ترین گزینه‌ست تو کرمانشاه.

دوستان عزیز کرمانشاهی سلام؛ می‌خوام از تجربه‌ای بگم که واقعاً حالمو از درون تغییر داد؛ من بوتاکس خط اخم، بوتاکس پیشونی، ژل لب طبیعی، ژل چانه، فرم‌دهی خط خنده، لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک رو همگی تو کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه انجام دادم و هنوزم وقتی به آینه نگاه می‌کنم از نتیجه‌ی طبیعی و ظریفش لذت می‌برم؛ راستش هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم یه تصمیم درست اینقدر رو اعتماد به نفس و آرامش ذهنی تأثیر بذاره؛ چیزی که برام خیلی مهم بود، مشاوره تخصصی قبل تزریق بود که کامل و علمی انجام شد، نه فقط یه جلسه تبلیغاتی؛ تیم دکتر قزلباش توی کرمانشاه دقیقاً وقت گذاشتن که آناتومی صورت منو بررسی کنن و بر اساس اون تصمیم بگیرن؛ نه فرم آماده، نه تزریق تکراری، دقیقاً طراحی‌شده برای چهره خودم؛ نتیجه؟ نه تورم داشتم، نه کبودی، نه عارضه؛ اگه شما هم دنبال بوتاکس چشم‌گربه‌ای، ژل لب طبیعی، فیلر گونه، لیفت شقیقه با نخ، یا زاویه‌سازی فک هستید، من اینجا تجربه‌هامو کامل و بدون سانسور باهاتون درمیون می‌ذارم؛ خودم از طریق سرچ “کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه” بهش رسیدم؛ هم سایتش بالا میاد، هم مسیرش تو گوگل‌مپ، هم پیج اینستاگرامش که پره از نمونه‌کار واقعی؛ اسم پیجش اینه: Doctor.Ghezelbaash؛ من وقتی عکس قبل و بعد بقیه مراجعه‌کننده‌ها رو دیدم، خیالم راحت شد؛ این پیج رو زدم که همه بدونن تجربه واقعی چقدر می‌تونه با اون چیزی که تو تبلیغات می‌گن فرق داشته باشه؛ اگه سوالی درباره ماندگاری بوتاکس، ژل لب مدل روسی، نحوه اصلاح فرم بینی با فیلر، یا لیفت ابرو با نخ PDO داری، همینجا راحت بپرس؛ من به‌عنوان کسی که این مسیر رو با نگرانی شروع کرده ولی با آرامش به نتیجه رسیده، هر چی لازم باشه برات توضیح می‌دم؛ زیبایی طبیعی حق همه‌مونه، فقط باید با آگاهی انتخاب کنیم و به پزشکی اعتماد کنیم که بر پایه تجربه، تخصص و صداقت کار می‌کنه، نه شعارهای تبلیغاتی؛ برای من، این مسیر دقیقاً با کلینیک دکتر قزلباش شروع شد.

من پیش دکتر سعید قزلباش ژل لب زدم و واقعاً از فرم و نتیجه‌ش راضی‌ام.مدل روسی کار می‌کنه ولی خیلی طبی ...

عالی

بوتاکس چشم روباهی، بوتاکس پیشانی و دور چشم، ژل لب روسی، فرم‌دهی چانه، تزریق فیلر خط خنده، لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک—همه این‌ها رو توی کرمانشاه فقط وقتی با خیال راحت انجام دادم که از تجربه و نمونه‌کارهای دکتر قزلباش مطمئن شدم؛ قبلش خیلی سرچ کرده بودم که بوتاکس خوب و بدون عارضه برای چشم‌گربه‌ای یا پیشونی کجا بزنم که طبیعی دربیاد و چهره‌م حالت مصنوعی نگیره؛ چند بار اسم کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه توی نظرات و تاپیک‌ها تکرار شده بود و همین باعث شد جدی‌تر دنبالش برم؛ حتی یکی از آشناها هم که ژل لب روسی و فیلر چونه زده بود، دقیقاً همین کلینیک رو معرفی کرد؛ خودمم وقتی “کلینیک دکتر قزلباش کرمانشاه” رو تو گوگل زدم، هم صفحه‌ش اومد، هم نقشه و مسیر و هم پیج اینستاگرامش که پر از نمونه‌کار واقعی بود؛ فکر کنم اگه تو اینستا هم اسمشو سرچ کنی، پیجش میاد (Doctor.Ghezelbaash)؛ تجربه شخصی من این بود که مشاوره‌ش خیلی دقیق و علمی بود و تکنیک‌هایی که برای لیفت ابرو یا زاویه‌سازی فک استفاده می‌کردن با چیزی که توی بقیه کلینیکا دیدم خیلی فرق داشت؛ نه عجله داشتن، نه فرم آماده، واقعاً صورت منو آنالیز کردن و بعد تزریق کردن؛ این پیج رو زدم که هر کسی مثل من دنبال زیبایی طبیعی و تزریق اصولی توی کرمانشاهه، بتونه با خوندن تجربه واقعی و بدون سانسور یه مراجعه‌کننده، راحت‌تر تصمیم بگیره؛ هر چی لازم باشه از تجربه‌م درباره ژل لب، فیلر گونه، بوتاکس پیشانی و خط اخم یا لیفت شقیقه با نخ می‌نویسم و اگه سوالی درباره روش‌ها، زمان ماندگاری، مشاوره یا نتیجه داشتی، می‌تونی همینجا ازم بپرسی؛ انتخاب درست از دید من یعنی دیدن نتیجه روی صورت‌های واقعی و صحبت با کسی که واقعاً اون خدمات رو گرفته، نه فقط خوندن تبلیغ؛ و از نظر من، کلینیک دکتر قزلباش توی کرمانشاه همون‌جاست که می‌شه بهش اعتماد کرد، مخصوصاً برای کسی که دنبال نتیجه حرفه‌ای بدون ریسک و فرم طبیعی باشه.

سلاماگه بخوای بدون دغدغه بری سراغ یه دکتر که هم تکنیکش خوبه، هم از ژل‌های باکیفیت استفاده می‌کنه، من ...

منم دقیقاً همین سوالو داشتم تا اینکه دوستم رفت پیش دکتر قزلباش، خیلی تعریف کرد.

منم بالاخره دل و زدم به دریا رفتم… واقعاً راضی‌ام 😍

هم خیلی خوش‌اخلاقن، هم کارشون تمیزه. اصلاً لبم ورم نکرد، کبودیمم نداشتم.

ژل لبم انقدر طبیعی شده که همه می‌پرسن چی زدی؟

منم فقط می‌خندم 😅

اگه دنبال یه دکتر مطمئنی تو کرمانشاه، بدون شک برو پیش قزلباش 👌

ژل لب طبیعی، ژل گونه، بوتاکس خط اخم و خط لبخند، بوتاکس دور چشم، بوتاکس لیفت ابرو، فرم‌دهی فک و چانه و زاویه‌سازی صورت همگی با تکنیک‌های به‌روز دکتر قزلباش در کرمانشاه انجام شدن و من به‌عنوان کسی که خودم برای تزریق ژل لب روسی، گونه مدل هالیوودی، فیلر چانه و بوتاکس پیشانی و بوتاکس دور چشم به کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش مراجعه کردم، می‌خوام تجربه واقعی‌م رو اینجا بنویسم تا هرکسی که به‌دنبال تزریق ژل و بوتاکس در کرمانشاه هست و بین کلینیک‌های مختلف شک داره، بتونه راحت‌تر انتخاب کنه؛ چون من هم قبل از تزریق خیلی سرچ کردم تا یه دکتر خوب با نمونه‌کار واقعی پیدا کنم و الان که نتیجه تزریقم کاملاً طبیعی، بدون تورم یا عارضه بوده، می‌خوام صادقانه بنویسم چرا دکتر قزلباش رو انتخاب کردم؛ هم برخورد پرسنل حرفه‌ای بود، هم مشاوره دقیق و علمی گرفتم و هم تکنیکی که برای فرم‌دهی لب و زاویه‌سازی صورت استفاده شد کاملاً متناسب با فرم چهره‌م طراحی شد؛ به نظرم اگر دنبال تزریق ژل لب نچرال، ژل گونه حجم‌دهی متناسب، فیلر چانه برای فرم صورت، یا بوتاکس پیشانی و اخم برای بالا بردن ابرو و فرم چشم هستی، حتماً قبل از اقدام اول نمونه‌کارهای دکتر قزلباش رو در پیج رسمی‌ش ببین (اینستاگرام: @Doctor.Ghezelbaash) و بعد هم ازش مشاوره بگیر چون تجربه من نشون داد که فرق بین یه تزریق معمولی و یه نتیجه عالی فقط تو جزئیات کار پزشک متخصصه؛ توی این اکانت، هر تجربه‌ای که از تزریق ژل و بوتاکس در کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه داشتم رو کامل می‌نویسم تا بقیه بتونن با آگاهی تصمیم بگیرن؛ هر کسی هم سوالی درباره تزریق ژل، بوتاکس، فرم‌دهی فک، لیفت شقیقه، لیفت ابرو، یا مزوتراپی داشته باشه، می‌تونه همینجا ازم بپرسه چون اعتقاد دارم تجربه واقعی و مشورت با مراجعه‌کننده واقعی بهترین راه برای انتخاب یه کلینیک خوبه و دکتر قزلباش برای من دقیقاً همون انتخاب مطمئن بود که همیشه دنبالش بودم و از نتیجه‌ش کاملاً راضیم.