2777
2789

هرچي ميگرديم سند ماشين رو پيدا نميكنيم 

حالا بايد چيكار كنيم؟قصد فروش داريم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با دکتر مشورت کردم یه کاسه خاک هر هشت ساعت تجویز کردن😂😂😂😂😂

بی شوخی المثنی صادر نمیکنن مگه؟؟

بلاخره کارت ماشین و بقیه ی تجهیزاتش دستتونه اونا هم تو سیستمشون ثبته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم با دکتر مشورت کردم یه کاسه خاک هر هشت ساعت تجویز کردن😂😂😂😂😂 بی شوخی المثنی صادر نمیکنن مگ ...

١٦روز طول ميكشه تا بياد😓تازه پرسيدم

عزیزم دفتر خونه ایی که سند زدین احتمالا یه برگه ازش داشته باشن

جدي؟؟؟؟

١٦روز طول ميكشه تا بياد😓تازه پرسيدم

عجله دارین حتما الان بفروشینش؟؟

نمیتونین این چند روزم صبرکنین؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عجله دارین حتما الان بفروشینش؟؟ نمیتونین این چند روزم صبرکنین؟؟

تصادف كرديم ماشينمون از بين رفته تقريبا 

مازندران تصادف كرديم 

كرمان زندگي ميكنيم

الان من اينجا درگير كاراي فروش ماشين و اينام 

بي نهايت عجله داريم

تصادف كرديم ماشينمون از بين رفته تقريبا  مازندران تصادف كرديم  كرمان زندگي ميكنيم الان ...

اوه.. چه بد

خدا زودتر کارتون رو راه بندازه عزیزم

اوه..  چه بد خدا زودتر کارتون رو راه بندازه عزیزم

مرسي عزيزم🤦🏼‍♀️