2777
2789

سلام

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

کسی هست با هم بخونیم ؟

هر صبح و شب بیایم اینجا به هم گزارش بدیم 

هم انگیزه پیدا میکنیم و هم وقتی بایکی از اهدافمون صحبت میکنیم سبک میشیم 

تل گرامم ندارم بیام تل گرام

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام کتابای سال دهم و یازدهم از سایت توزیع و نشر کتابای درسی بگیرم 

الان پی دی افش دارم 

منم دنبال یه همچین چیزی بودم😍 ولی کسی استقبال نکرد😐

من واسه کنکور امسال میخوام بخونم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

من از فردا میام ساعت 6 و نیم صبح میام 

شب هم 11 میام میگم چقدر خوندم منتها تا جمعه ساعت مطالعم کمه چون یه سری کار ها دارم که باید انجام بدم 

منم دنبال یه همچین چیزی بودم😍 ولی کسی استقبال نکرد😐 من واسه کنکور امسال میخوام بخونم

شروع کردی یا میخوای تازه شروع کنی؟

من یه پسر 4 ساله دارم 

من برنامه 8 ساعته ریختم 

جمعه ها رو هم ازاد گذاشتم البته 2 ساعت خالی گذاشتم جبرانی 

پنج شنبه ها رو هم 2ساعت گذاشتم چون اون روز نمیتونم خوب بخونم 

البته این برنامه تا اول تابستون 

عید ها رو هم دم عید برنامه میریزم

حالا چرا کتابای دهم یازدهم چرا نطام قدیم رو نمیخونی آخه شاید سال ۹۸ دو تا کنکور برگزار شه یکی نظام ق ...

راستش من 2 سال با نظام قدیم خوندم ولی خیلی خیلی سخت

امسال همه  دارن سر دست میشکنن تا قبول شن

دو تا کنکورم برگزار نمیکنن این یکی از مشاورای به نام کشور تو ویسی که فرستاد گفت 

منم میخوام با نظام جدید بخونم 

راستش من 2 سال با نظام قدیم خوندم ولی خیلی خیلی سخت امسال همه  دارن سر دست میشکنن تا قبول شن ...

آحه اگه دو تا برگزار نکنن ک ظلم بزرگیه در حق دانش آموزای پیش دانشگاهی امسال اونایی ک بخوان برا سال دوم بخونن پس چی میشن

راستش من 2 سال با نظام قدیم خوندم ولی خیلی خیلی سخت امسال همه  دارن سر دست میشکنن تا قبول شن ...

حالا اگه میخوای با نظام جدید بخونی اگه میتونی کتابای سال قبل رو بگیر ینی  سال ۹۵ دهم چون ی مقدار انگار عوض شده امسال با پارسال 

حالا اگه میخوای با نظام جدید بخونی اگه میتونی کتابای سال قبل رو بگیر ینی  سال ۹۵ دهم چون ی مقدا ...

اره دوم 95 میگیرم 

سوم 96