2777
2789

بابا یکی تایپک میزنه با ی موضوعی نینی سایتی ها همه حمله میکنن از اون موضوع تایپک زدن بخدا تو پر بازدیدیدی بهتون مدال نمیدن بکشین بیرون تروخدا چقد رو مخین🫤🫤🫤 بسهههههههه یکی تایپک میزنه شوهرم کتکم زد مربازدید میشه تا ی هفته همه رو شوهراشون کتک میزنه  یکی اسنپ سوار میشه پر بازدید میشه تا ی هفته همه از اسنپ‌میگن یکی  میاد میگ مادر شوهرم فتنه ریخت ی هفته همه از مادر شوهر میگن خودتون از این سبک بچه بازی خسته نشدین

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

دروغگوهای ماهری هستند این افراد تو  نی نی سایتی و تخیل قوی و داستان سرایی عالی دارند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شاید بعصیا یادشون میفته همون نشکلاتشون و تکرار میکنن یا خاطره خودشونو میگن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغگوهای ماهری هستند این افراد تو نی نی سایتی و تخیل قوی و داستان سرایی عالی دارند

روانی شدم انقد تایپک اسنپ دیدم

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

شاید بعصیا یادشون میفته همون نشکلاتشون و تکرار میکنن یا خاطره خودشونو میگن

ن بابا دیگ این نینی سایتی هارو باید شناخت

روانی شدم انقد تایپک اسنپ دیدم

من گاهی روزی شده ده دوازده بار سوار اسنپ شدم هیچ وقت از این داستان‌هایی که اینجا تعریف میکنن برام اتفاق نیوفتاده بالای ۱۰۰۰ سفر با اسنپ دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️