2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلی دیدم ولی چرا ما همه توی نقطه ای از زندگی این حالو داریم درک میکنم ولی میشه حلش کرد

نمیدونم واقعا من بشخصه تو این سه چهار ماه داغون شدم کلی تلاش واسه باب کردم ولی از دستش دادم  واسه درس خونم تلاش کرده بودم سر کار بودم کلی ذوق داشتم ولی بعد فوت بابام کسل کننده شد دوستی که کلی دوتش داشتم من فکر میکردم دوستمه البته تو بدترین شرایط رهام کرد🥺😔

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

قبلی دیدم ولی چرا ما همه توی نقطه ای از زندگی این حالو داریم درک میکنم ولی میشه حلش کرد

واسه بابام  اشتباه تایپی بود

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

نمیدونم واقعا من بشخصه تو این سه چهار ماه داغون شدم کلی تلاش واسه باب کردم ولی از دستش دادم واسه در ...

سخته میدونم 

ولی زندگی ادامه داره دوست من 

نمیدونم چند سالته ولی ما فقط یک بار فرصت زندگی داریم پس به هدفها و اینده و سلامت خودت فکر کن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

سخته میدونم ولی زندگی ادامه داره دوست من نمیدونم چند سالته ولی ما فقط یک بار فرصت زندگی داریم پس به ...

اره من خیلی امید وارم وتلاش واسه زندگیم الویت هر چیزیه واسم

ولی بعضی ساعتا روزا  انگار روز ادم نیست  متاسفانه کاری از دست ادم برنمیاد باید غصه بخوری تا تموم شه اون ساعت

۲۴ سالمه

اره من خیلی امید وارم وتلاش واسه زندگیم الویت هر چیزیه واسمولی بعضی ساعتا روزا انگار روز ادم نیست ...

توی این روزها که این فکرها میاد سراغت سعی کن بزنی بیرون 

سعی کن اهنگهای خیلی شاد گوش بدی 

یا سرتو به کاری گرم کنی که فکر منفی نکنی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

توی این روزها که این فکرها میاد سراغت سعی کن بزنی بیرون سعی کن اهنگهای خیلی شاد گوش بدی یا سرتو به ک ...

اره  درست میگید 🙏🙏

من که تو این ساعتا بیخیال خودم میشم  کلی غصه میخورم

نخور زندگی خودش غصه داره پس سعی کن تو به ساز شادی برقصی

🙏

هر وقت خواستی حرف بزنی و راهنمایی خواستی پیام بده

ممنونم شما لطف دارید

نه نیازی نیست اکیم

غلط کرد اون دوستت نخیر رهات نکرده

کرد وقتی خواستم حالش بپرسم دیدم لغو زده بلاک😏