2777
2789

برای دختر 20 سال بین یک تا دو ملیون

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه مثلاً اوکیه براش مثلاً یه گل سری چیزی بگیر مابقیشو به عنوان کارت هدیه بهش بده چون دختر ۲۰ تا مثلاً حالا ۲۱ سال و فلان اگه دانشگاه بره خوب خودش مخارج بیشتری داره شاید مثلاً شما براش یه شال بخری مثلاً احتیاج نداشته باشه بافت لازم داشته باشه یا مثلاً ادکلن بگیری ادکلن لازم نداشته باشه کفش لازم داشته باشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ساعت

ادکلن 

پک بهداشته لاکچری

دستبند 

اگه قلیون یا سیگارم میکشه ویپ بخر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ماگگللباسپادویپگلدوناکسووریوسایل گوشیوسایل تزئینی اتاقکتابخودکارچیزای یادگاری و خاص

مذهبیه پاد و ویپ خریدم دوستی مون میپاشه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

یکی ازبهترین هدیه ها تو این سن ایرپاد هست اگه نداره.چون تموم دخترها آهنگ گوش میدن حالا هر کی با توجه به سلیقه خودش.پس ایرپاد نیازه

ساعت و اکسسسوری و کیف هم میشه.مانتو ولباس خیلی سلیقه ای هست.اگر به سلیقه اش اشنایی گزینه خوبیه

خدایا بی نهایت شکرت
ببین اگه مثلاً اوکیه براش مثلاً یه گل سری چیزی بگیر مابقیشو به عنوان کارت هدیه بهش بده چون دختر ۲۰ ت ...

عزیزم ماشاالله مولتی میلیاردر و اصلا به پول احتیاج نداره برا همین روم نمیشه 1 تومن و کارت هدیه کنم

چون اون وقتی به من کارت هدیه میده زیر پنج تومن نیس