2777
2789
عنوان

چقد کارای خونه تکراریه

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب جارو ميكنه؟

کاغذ رو‌نمیکشه لبه ها رو هم گاهی خوب تمیز نمیکنه هر دو هفته لازمه جاروی معمولی بکشه آدم ولی برای خورده غذا و کیک و گردو خاک خیلی کمکه 

مدلاش البته خوب و بد دارن 

خیلی رواعصابمه همه چی...مهمونی نمیرم ک بشبنم جارو کشیدن! مادرشوهرم میگه این جارو کشیدن چیه باهاش قرا ...

آخه جارو نکنیمم که از بس چیز میز میریزن جونور درمیاد تو خونه هامون 

من سه تا بچه دارم همیشه جارو به دستم....خسته شدم منم مثل ربات شدم دیگه....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

وای چقدر وسواسین😊😊😊😊من هفته ای یه بار اونم شـــــاید😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
دستت دردنکنه نشنیده بودم تاحالا.برای عیدیم از اینا میگیرم.کلا من جارو کشیدنی با جاروبرقی کشتی میگیر ...

قربونت منم نمی‌دونستم چیه اول که شوهرم خرید کلی غر زدم پول اضافه ست ولی واقعا کمکه شکست کمرمون با این جارو زدن