2777
2789

راستش چند وقتیه که به این نتیجه رسیدم من خیلی تنهام 

و هیچ آدم امنی ندارم و تو سختی‌ها تنهام خودمم 

برای دوست رفیق آشنا پاتنر هیچوقت بد نبود 

روزای سخت و روزای خوش کنارشون بودم هرکاری از دستم میومده کردم 

دوست دارما اما بعد چندسال رفاقت اینکه تازنگ نزنم زنگ نمیزنن وقت خوشی هاشون من نیستم ولی مشکلی دارن اول به من زنگ میزنن و راهکار میخوان ناراحتم می‌کنه 

راستش نمیدونم عیب منکه اینقدر خوبی اینقدر حمایت گرم یا چی....

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

عزیزم مشکل از تو نیست اطرافت یه مشت آدم بیمعرفته

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم مشکل از تو نیست اطرافت یه مشت آدم بیمعرفته

ولی من خیلی واسشون معرفت به خرج دادم 

وقتی فکر میکنم هیچ رفیقی ندارم ۲ساعت درهفته برم بیرون 

وقتی ی پاتنر ندارم که عشق بدم بهش 

ناراحت میشم اینجوری هیچ نقطه جذابیتی نداره زندگی 

یکی که بهش اهمیت میدم اونم اهمیت بده 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من خیلی واسشون معرفت به خرج دادم وقتی فکر میکنم هیچ رفیقی ندارم ۲ساعت درهفته برم بیرون وقتی ی پا ...

میدونم عزیزم سخته انسانها دوست دارن،نیاز دارن که دیده بشن مورد توجه قرار بگیرن 

خودت فکر میکنی مشکل کار کجاست؟مثلا من یه دوستداشتم همش میگفت من چون زشتم هیچکس منو دوست نداره من بدبختم با اینکه اصلا اینطور نبود ولی خودش اینقد منفی بود کم کم هممون ازش دور شدیم.... 

بعد اینو همیشه از یه دوست مجازی آویزه گوشت کن که تا خودت خودتو دوست نداشته باشی،بخودت ارزش ندی،اولویتِ زندگیت نباشی با ارزش نمیشیو کسی جذبت نمیشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

میدونم عزیزم سخته انسانها دوست دارن،نیاز دارن که دیده بشن مورد توجه قرار بگیرن خودت فکر میکنی مشکل ک ...

نمیدونم مشگل کجاست ولی شاید از زیاد اهمیت دادن بهشونه 

من کلی سر خودمو گرم میکنم از باشگاه کلاس زبان دانشگاه 

ولی احساس میکنم محبت زیادی که آدما نمیتونن اون حجم درک کنن 

مثلا تو رابطه با پاتنرم من دیگه مادری داشتم میکردم حتی حواسم بود به جیبش هیچوقت توقع چیزی نکردم 

واسه هرکس ۱۰۰گذاشتم واسم ۱۰ گذاشتن 

همیشه خودشون خستگیشون پاتنرشون و..... اولویت بود 

من شده بود خسته داغون ولی واسشون وقت گذاشتم 

نمیدونم مشگل کجاست ولی شاید از زیاد اهمیت دادن بهشونه من کلی سر خودمو گرم میکنم از باشگاه کلاس زبان ...

خب الان همین باید بشه برات تجربه،دیگه کمتر اهمیت بده بهشون وقتی ظرفیت ندارن محبتای شما میشه وظیفه

خب الان همین باید بشه برات تجربه،دیگه کمتر اهمیت بده بهشون وقتی ظرفیت ندارن محبتای شما میشه وظیفه

بهشون اهمیت ندم ؟ 

چیکارکنم؟