2777
2789

والا بوخدا میپرن تو تاپیک های عکس دار 

هی بزار ترو خدا بزار 

😂😂😂

بیاین خودم واستون عکس بزارم 

فقد بگید از چی میخواید😁😄

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

والا برای منم سواله، فکر کنم اینستاگرام کم رفت و آمد میکنن 😉😉😉

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هرجا😲😲😲😲😲

😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

به نظر من يه جور حس كنجكاويه همه جا پر از عكسه درسته ولي چون اينجا ما باهم حرف ميزنيم نسبت به هم يه ناخوداگاهي پيدا ميكنيم شايد دوست داشته باشيم بدون اون شخص چه چهره اي داره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
دوست ندارم عکس ببینم دوست دارم عکس بزارم ببیننم ههههه دچار کمبودم نه😂😂😂😂

من تو اون تاپیک عکستون رو دیددم

به نظر من يه جور حس كنجكاويه همه جا پر از عكسه درسته ولي چون اينجا ما باهم حرف ميزنيم نسبت به هم يه ...

آخه تاپیکای که عکس مبل و خلط گلو هم هست میرن😂😂😂😂

آخه تاپیکای که عکس مبل و خلط گلو هم هست میرن😂😂😂😂

من ديگه حرفي ندارم 😐😐😅😅😂😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي