2777
2789
عنوان

خودکشی

183 بازدید | 8 پست

این تیپک برای اون افرادی که از زندگی سیر شدن و فکر میکنن آخر خط و هیچ راهی و هیچ نور امیدی باقی نمونده .

خواستم بگم کاملا اشتباه میکنید من خودم خیلی سالها پیش چند مرتبه فکر خودکشی کردم به قدری نا امید بودم به قدری که  فکر میکردم بهترین کار خودکشی هیچوقت فکر نمیکرد اوضاع تغییر کنه فکر میکردم تا آخر باید با همین اوضاع زندگی کنم تا آخر عمر .

ولی واقعا الان خیلی چیزا تغییر کرده الان که یاد گذشتم میافتم از خدا و خودم خجالت میکشم که اینقدر ناامید بودم .از این خجالت میکشم که اگه خودکشی میکردم و خدا مابقی عمرم را بهم نشون میداد وای فقط پشیمونی نصیبم میشد .

اخه میگن کسی که خودکشی میکنه اون دنیا مابقی عمری که قرار بود داشته باشه بهش نشون میدن .

خدا خیلی بزرررگ خیلیییییییی

گفتم وای بازیکی میخوادخودکشی کنه

اومدم خوندم راحت شدم

واقعاحق ودرست گفتی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم یه بیماری جسمی دارم شبی نیس به خودکشی فکر نکنم اصلنم اهل ناله کردن نیستم یعنی مطمئنم اگه خود ...

شاید باورت نشه من هیچوقت تو خوابم هم نمیدیدم اوضاعی که دارم تغییر کنه ولی شد   بعضی اوقات فکر میکنم میگم یعنی واقعا این زندگی من که امیدی بهش نبوودد 

من خودم یه بیماری جسمی دارم شبی نیس به خودکشی فکر نکنم اصلنم اهل ناله کردن نیستم یعنی مطمئنم اگه خود ...

هیچ وقت فکرشم نکن

حاضری باهمون نحوی که خودکشی کردی چندهزارسال بمیریوزنده بشی؟؟ 

مطمئن باش خدادرهای دیگه ای به روت بازمیکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

هیچ وقت فکرشم نکنحاضری باهمون نحوی که خودکشی کردی چندهزارسال بمیریوزنده بشی؟؟ مطمئن باش خدادرهای دیگ ...

من کلا زندگی سختی نداشتم خیلیم شاد بودم همیشه درس میخوندم کلاسای مختلف میرفتم موسیقی کار میکردم ولی یهو یه بیماری جسمی گرفتارم کرد همین الانم یه موقعیت خوبی برام پیش اومده که همیشه ارزوشو داشتم اما میترسم هیچوقت خوب نشم 

امشب کلی اشک ریختم احساس میکنم خودکشی یه جور برگ برندس دست ادما که وقتی واقعا نتونستن ادامه بدن ازش استفاده کنن من اتفاقا خداروشکر میکنم که حداقل تو این مورد هوای بنده هاشو داشته