2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 22 پست

این مرگ نیست که ترسناک چون مرگ یه جور کوچ کردن از یک دنیا به دنیای دیگه اس

ترس ما از اعمال ماست

مرگ مثل امتحان میمونه امتحان به خودی خود ترسناک نیست اما زمانی ترسناک میشه که خودمون از خودمون خبر داریم که هیچی برای امتحان آماده نکردیم...

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه موردش اینه که هر چقد تصمیم میگیرم نمازامو سر وقت بخونم و ترک نکنم باز بعد یه مدت ترک میشه

من از امروز تصمیم سفت و سخت گرفتم که تا صدای اذان رو‌شنیدم نماز بخونم اگه بمونه سنگین میشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من از امروز تصمیم سفت و سخت گرفتم که تا صدای اذان رو‌شنیدم نماز بخونم اگه بمونه سنگین میشه

خیلی خوبه .امیدوارم همیشه موفق باشی دوستم.

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
خیلی خوبه .امیدوارم همیشه موفق باشی دوستم.

ممنون عزیزم

خودم خیلی حس بدی داشتم نمازام‌قضا میشد

مخصوصا بعد دنیا اومدن بچه الان که‌میخونم حس سبکی دارم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ممنون عزیزم خودم خیلی حس بدی داشتم نمازام‌قضا میشد مخصوصا بعد دنیا اومدن بچه الان که‌میخونم حس سبک ...

دقیقا همینطوره.آدم احساس آرامش داره

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار