2777
2789
عنوان

با این بچه چیکار کنم 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه اينكارو ميكردم مادرم چنان ميزد تو گوشم كه ميچسبيدم به تاريخ جغرافيا😫😂

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

خوب اينا كه گفتي اقتضاي سنشه كمي صبوري كن تموم ميشه بهترِ از اينه كه آروم و ساكت بيفته يه گوشه كه مثل اونايي كه مريضن والا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

سلام این علائمی که گفتی رو دقیقا پسر من هم داشت از دو سالگی شروع کرد به لج بازی و پرت کردن و گاز گرفتن منو باباش و جیغغغغ و گریه و وسط پاساژ  خودشو میزد زمین و.... خلاصه کلافه شده بودیم تا اینکه...

هیچی فقط بی محلی بزار جیغ بکشه ودادوبیداد کنه.نه ناراحت شو نه خجالت بکش محکم باش بگو نه....توباید بچه رو تربیت کنی نه اینکه اون تو وشوهرت و تو دستش بگیره...

🔫🚬💀🍸
سلام این علائمی که گفتی رو دقیقا پسر من هم داشت از دو سالگی شروع کرد به لج بازی و پرت کردن و گاز گرف ...

وا بقيش كو؟!!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من هم با پسرم همین مساله رو داشتم البته یک ماهی هست ک تونستم کنترل کنم رفتارش و سعی کنید توی روز باهاش بازی های جدید انجام بدین. اگه اطرافتون بهم ریخته است یا وقت زیادی برای کارهای خونه میذارید این تایم و کم کنید. ب جای دیدن تلویزیون براش آهنگ های کودکانه بذارید. سعی کنید از موادی ک ویتامین آ داره کمتر بدین چون فعالیت بچه ها رو بیشتر میکنه. از گلاب در غذا یا چایی استفاده کنید. وقتی هم لجبازی میکنه سعی کنید سریع سرش و با یه چی دیگه گرم کنید وقتی مجبور هستید با بچه خرید باشید سعی کنید سریع از کیفتون یه خوراکی سرگرم کننده بهش بدین.

ببخشید طولانی شد اینا رو من از مشاور کودک گرفتم و واقعا کمک کننده بود برام

درک میکنم دوتا داداشای من صد برابر شیطون ترن دیوونه شدیم همگی😞حواسشو پرت کن یهو ی چیزی ک واسش جالبه ...

همه میگن چون کتک نخوردن و دعواشون میکنن من دلم واسشون میسوزه اخه بچه هستن باهاشون خیلی بد رفتاری میشه حالا با بچه ی خودشون اینجور رفتار نمیکننا منم هر چی ب مامانم میگم نذار اینجور برخورد کنن میگه باشه ولی تو موقعیتش ب حرفشون گوش میده ازشون متنفرم ک باهاشون اینجور رفتار میکنن بچه هستن و شیطون دیگ چ میشه کرد باید مدارا کنی نه کتک و دعوا