2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی کدوم بیمارستان برای زایمان بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 37 پست
بیمارستان ارش توی تهرانپارس هم رسیدگیشون خوبه هم مجهز هم پرسنل خوش اخلاقی داره

آرش😲😲

دولتی و شلوغ ،بعضی پرسنلش کم مونده آدمو بخورن .

من یه بار برای ویزیت رفتم قسم خوردم‌دیگه پامو اونجا نذارم.

اکثرا دانشجوئن .

شما که بیمه تکمیلی داری و هزینه برات مهم نیست برو نیکان.

به اونجا بیمارستان نمیگن میگن هتل نیکان.

منم دلم میخواد اونجا زایمان کنم.

هزینه سزارین ۶و نیم و هزینه طبیعی ۵و نیم میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که بیمه تکمیلی داری و هزینه برات مهم نیست برو نیکان. به اونجا بیمارستان نمیگن میگن هتل نیکان. ...

آخه شنیدم همه ی بیمارستانای شیک و خصوصی الزاما بلوک زایمانشون خوب نیست. مثلا هتل بیمارستان گاندی یا بیمارستان لاله چند نفر رو دیدم ناراضی بودن

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
بیمارستان ارش توی تهرانپارس هم رسیدگیشون خوبه هم مجهز هم پرسنل خوش اخلاقی داره

ارش😦😦افتضاحه

خواهر من مادران زایمان کرد خیلبییییی راضی بود 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
آخه شنیدم همه ی بیمارستانای شیک و خصوصی الزاما بلوک زایمانشون خوب نیست. مثلا هتل بیمارستان گاندی یا ...

من از خیلیا شنیدم نیکان خوبه.خودم خیلی دلم میخواد برم اونجا.چندتا آشناهامونم اونجازایمان کردن راضی بودن.

صارم هم شنیدم خوبه.

من از خیلیا شنیدم نیکان خوبه.خودم خیلی دلم میخواد برم اونجا.چندتا آشناهامونم اونجازایمان کردن راضی ب ...

که اینطور. ممنون . باید برم بلوک زایمانشو ببینم پس. اینقدر سر زایمان قبلیم اذیت شدم واقعا چشمم ترسیده

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
که اینطور. ممنون . باید برم بلوک زایمانشو ببینم پس. اینقدر سر زایمان قبلیم اذیت شدم واقعا چشمم ترسید ...

ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم.🤗🤗

برای ماهم دعا کن.😘😘

ان شاء الله زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم.🤗🤗 برای ماهم دعا کن.😘😘

قربونت گلم. انشاالله شما هم به سلامتی نی نی ت بیاد بغلت

طبیعی محب کوثر حرف اول رو میزنه ماما هم اعظم خیابانی رو اگه بتونی بگیری عالیه البته بعید میدونم وقت آزاد داشته باشه

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐
طبیعی محب کوثر حرف اول رو میزنه ماما هم اعظم خیابانی رو اگه بتونی بگیری عالیه البته بعید میدونم وقت ...

اعظم خیابانی خودش که نمیاد بیاد هم پول میگیره حسابی. ولی کار خاصی نمی کنه مامای همراه. من همه ی سخنرانی ها و جزوه هاشو دارم و زایمان اولمم طبیعی بود تقریبا آشنا هستم با روالش ولی بیمارستان و پرسنلش خیلی برام مهمه چون اون دفعه خیلی اذیت شدم